Forretningsområder

Nedenfor kan du se de forretningsområder vi tilbyder. Vore produkter er til absolutte konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder

  • Job coaching - ring og hør mere på 2670 2570

Jobannoncer via www.nyboss.dk

Der meldes om mange nye ansættelser i DK i disse tider, hvilket er dejligt. Vi kan hjælpe dig / jeres organisation med at lede efter nye medarbejdere via et absolut konkurrencedygtigt jobannonce koncept, hvor vi især benytter os af de sociale medier, og har en potentiel rækkevidde på over 2.000.000 mennesker.


Vi rammer derfor både dem der er jobsøgende og dem der ikke er jobsøgende, og mennesker har da også en tendens til at DELE jobopslag med folk som de tror, kunne være interesseret i et givent job.

Ved at benytte os, får du mulighed for at få ansøgere som IKKE er registreret eller bruger de ”store” jobdatabaser. Men vi har da heller intet i mod at være et godt solidt supplement til de store jobdatabaser. Så får du afsøgt markedet endnu mere.

- Prisen er absolut konkurrencedygtigt og rækkevidden potentielt over 2.000.000 mennesker.

Kontakt mig på
kim@socialeer.dk eller på +45 26702570 og hør mere, eller få tilsendt vores prisliste.

 

LinkedIn Tilstandsrapport

Har du overvejelser om at få forbedret din LinkedIn profil, men er i tvivl hvordan du skal gå i gang, og hvad du skal forbedre, så kan du få foretaget en LinkedIn Tilstandsrapport af din profil hos os.

Vi gennemgår din profil og laver en skriftlig tilbagemelding til dig med bl.a. farveindikator:

Grøn = God

Gul = Middel

Rød = Kritisk

Læs mere HER

 

LinkedIn - Personlig branding / Jobsøgning med LinkedIn

Vi holder løbende LinkedIn kurser på vores kontor på Laplandsgade 4, 2300 København S, hvor vi lærer kursisterne alt om LinkedIn. Vores kursister kan være jobsøgende eller ansatte samt, direktører, chefer, ledere, HR konsulenter m.v. Du vil lære alt om hvordan man kan bruge LinkedIn, hvordan bliver man fundet på LinkedIn, hvordan søger man på LinkedIn og meget andet. Vi har undervist flere end 1.500 personer på 5 år. Så vi ved hvad vi taler om.

Vi kan tilbyde virksomheder at undervise deres nuværende medarbejdere i LinkedIn: Branding, salg, søgninger, Company page m.v.

Læs mere HER

Company Page klik her 

 

LinkedIn undervisning i jeres virksomhed

Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed og underviser jer der. Det er naturligvis muligt at skræddersy LinkedIn undervisningen i netop lige præcis den retning som du/I har behov for.
Er det generel viden om LinkedIn der er brug for? Salg? Søgninger? Branding eller noget helt andet, så spørg endelig. Vi kommer gerne forbi og tager en snak om netop jeres ønsker og behov.

Kontakt os på +45 2670 2570 eller kim@socialeer.dk

 

Linkedin 1:1 Workshop – Dit personlige LinkedIn sparringsforløb

Vi har haft stor succes med vores LinkedIn 1:1 Workshop, hvor vi sidder sammen og genbygger din LinkedIn profil op fra bunden. Vi gennemgår alt på din LinkedIn profil, og laver SEO tekster m.v. samtidig taler vi om alle de forskellige funktioner der findes på LinkedIn. Vi har igennem årene genopbygget over +400 profiler, og vi har derfor en meget stor viden på området.

Alt for mange travle mennesker har ikke tid til at sætte sig ind i hvordan de skal opbygge en god LinkedIn profil. Det kan vi hjælpe med. Som udgangspunkt sidder vi sammen og laver LinkedIn profilen, men kan også gøres via telefonen, hvis du bor for langt væk, eller af andre praktiske årsager. Det tager ca. 3 timer. Alt er fortroligt, og vi fortæller naturligvis aldrig hvem vi har hjulpet.

Vi har hjulpet bl.a. CEO, Chefer, ledere (på alle niveauer), headhuntere, HR-specialister og jobsøgende, Account managere, IT-specialister og mange andre. Det er vigtigt at din LinkedIn profil kan findes på søgninger, hvilket kan betyde flere kunder, leverandører eller kontakt fra bl.a. headhuntere, HR-konsulenter m.v.

Læs mere HER

 

Kontakt os for at høre mere på +45 2670 2570 eller kim@socialeer.dk