Persondatapolitik

Vi behandler din mailadresse fortroligt. Nyhedsbrevet kan afmeldes når som helst og med et enkelt klik. Når du tilmelder dig Jobsøgningsguides nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik, som kan læses herunder.

 

PERSONDATAPOLITIK

 

Jobsøgningsguide udsender regelmæssigt et nyhedsbrev for dig som interesserer dig for job bl.a. job, karriere, netværk og arbejdsmarked.

 

Personoplysninger
Vi beskytter dit privatliv og deler intet med tredjepart ud over Mailchimp, Livecounter og Google Analytics.

Alle personlige oplysninger der angives ved tilmelding til Jobsøgningsguide behandles fortroligt. Oplysningerne er tilgængelige for den internetansvarlige, og vi opsamler kun de oplysninger, vi har behov for.

 

Hvilke oplysninger opsamler vi? 
I forbindelse med tilmelding til Jobsøgningsguides nyhedsbrev registreres din e-mailadresse samt dit fornavn. Du kan også vælge at angive dit efternavn. Din e-mailadresse anvendes til at sende dig vores nyhedsbrev, og dit fornavn benyttes til at personalisere disse nyhedsbreve. F.eks. Kære Kim.

Derudover indsamles statistik over anvendelsen af nyhedsbrevets indhold. Denne information deles ikke med andre.

Alle tilmeldte har adgang til selv at opdatere stamoplysninger – og nyhedsbrevet kan afmeldes med et enkelt klik. Det foregår i bunden af nyhedsbrevet.

 

Hvor længe opbevares oplysningerne?
Oplysningerne gemmes så længe du er tilmeldt nyhedsbreve fra Jobsøgningsguide. Framelder du dig slettes dine oplysninger, og du vil ikke høre yderligere fra os.

 

Samkøring af data
Vi samkører eller deler ikke persondata med tredjepart.

 

Beskyttelse af dine data
Én person hos Jobsøgningsguide (Socialeer Group) har adgang til at se listen over abonnenter og til brugsstatistikker.

Data opbevares og håndteres hos Mailchimp, som er en af verdens største udbydere af transaktionelle e-mailtjenester. Virksomheden er amerikansk, men selvcertificeret i forhold til Privacy Shield.

Man vil aldrig kunne garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Informeres vi om et eventuelt hackerangreb, som involverer personoplysninger relateret til Jobsøgningsguide, har vi procedurer for at anmelde dette til Datatilsynet, samt informere alle implicerede parter. Dette sker indenfor 72 timer.

Fordi vi benytter en tredjepart som databehandler, skal du være opmærksom på, at du når du tilmelder dig Jobsøgningsguide også accepterer Mailchimp / Mandrill’s privatlivspolitik (https://mailchimp.com/legal/privacy/) samt vilkår (https://mailchimp.com/legal/terms/ ).

 

Ret til indsigt, indsigelse og sletning
I henhold til persondataloven har du som forbruger ret til indsigelser mod og indsigt i Jobsøgningsguide / Socialeer Groups behandling af dine opgivne oplysninger. Ønsker du indsigt i disse – eller ønsker du at vi afmelder dig som medlem og sletter alle oplysninger om dig – skal du skrive til kontakt@socialeer.dk fra den e-mailadresse, du er tilmeldt Jobsøgningsguides nyhedsbrev med. Du kan også selv gøre dette fra bunden af nyhedsbrevene.

Bemærk venligst at behandlingstiden for din henvendelse kan være op til 3 hverdage.

 

Dataansvarlig
Socialeer Group

Laplandsgade 4

2300 København S

Telefon: 2670 2570
E-mail: 
kontakt@socialeer.dk