SKAL DU RINGE OG STILLE SPØRGSMÅL TIL STILLINGSOPSLAGET?

 

Se tusindvis af ledige jobs på www.nyboss.dk - spred ordet.

 

Kender du vores Facebook side? LIKE den HER

 

VIDEOER TIL JOBSAMTALEN OG GODE RÅD TIL JOBSAMTALEN

Under samtalen mener HR-medarbejderen bl.a. at du skal signalere, at dette er drømmejobbet for dig. Du skal finde ud af, hvad virksomheden er stolt af og ros dem for det. Virk professionel!

Bliv inspireret HER

 

HVAD ER DINE STÆRKE OG SVAGE SIDER?

Den er sikker hver gang. Ingen jobsamtale uden det ubehagelige spørgsmål: Kan du fortælle om dine svagheder? En situation, der for de fleste jobsøgere er ens betydende med klamme håndflader og usammenhængende sætninger. Men sådan behøver det ikke være. 

Læs mere HER
 

-► BLIV SKARP PÅ LINKEDIN I KØBENHAVN - på fredag den 6. januar 2016 kl. 9-12

9 ud af 10 LinkedIn profiler kan forbedres drastisk! Når man er på LinkedIn, så kan man jo lige så godt have en god profil, OG have god forståelse for, hvad LinkedIn er for et netværk og hvordan du kan få meget mere glæde ud af det. Det kan jeg hjælpe dig med.

Du lærer simpelthen hvad du skal gøre for at forbedre og få succes med din profil.

Over 700 mennesker har deltaget på kurset. Skal du med?

Tilmeld dig HER

 

SKAL DU RINGE OG STILLE SPØRGSMÅL TIL STILLINGSOPSLAGET?

JA! Men du skal ikke spilde nogens tid. Med nogle få, kvalificerede spørgsmål viser du interesse for jobbet, og får gode input til, hvad du skal skrive i din målrettede ansøgning. 

Læs de gode anbefalinger HER

 

FEM STEPS TIL EN GOD ANSØGNING

Formålet med din ansøgning er at skabe så meget interesse om dig selv, at modtageren får lyst til at invitere dig til en jobsamtale. I ansøgningen skal du argumentere for, hvorfor netop du er den rigtige kandidat til jobbet. Du skal svare på, hvorfor du søger jobbet, hvad du kan tilbyde, og hvordan dine kompetencer kan bruges i stillingen.

Læs mere HER

 

-► 1:1 PROFESSIONAL PROFILE LINKEDIN COACHING

9 ud af 10 LinkedIn profiler kan forbedres væsentligt, så de kan findes på søgninger. Er din LinkedIn profil optimeret? Har du den gode overskrift? Er Summary som den skal være? Og tidligere jobs? Får du henvendelser fra arbejdsgivere?

Vi hjælper både den enkelte person med ”ondt i profilen” samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere, får en meget bedre forståelse for hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler, det kunne være salgsafdelingen, HR, generel viden om LinkedIn eller som en del af en opsigelsespakke til jeres opsagte medarbejdere.

Læs mere HER

 

De bedste hilsner og ha en fantastisk dag

Kim Soelberg Jørgensen

 

Kig gerne forbi og connect gerne:

linkedin.com/in/kimsoelberg