SKIL DIG UD FRA MÆNGDEN UNDER TELEFONINTERVIEWET

-► SKIL DIG UD FRA MÆNGDEN UNDER TELEFONINTERVIEWET

I et konkurrenceudsat arbejdsmarked, eller under tidspres i rekrutteringsprocessen, bruger flere og flere arbejdsgivere telefoninterviews som en metode for at filtrere kandidater eller involvere kollegaer udenfor kontoret i interviewprocessen. Hvordan kan du skille dig ud fra mængden under et telefoninterview?

LÆS MERE HER

 

 -► SKAL DU RINGE FØR DU SØGER JOBBET?
Der findes desværre ikke nogen patentløsning på, om det er en god idé at ringe til en kommende arbejdsgiver inden du søger et jobbet.
Det afhænger af, hvad du i virkeligheden ønsker at få ud af samtalen eller om der er noget der er uklart for dig i stillingsannoncen.


LÆS MERE HER 

 

-► LINKEDIN TILSTANDSRAPPORT

Har du overvejelser om at få forbedret din LinkedIn profil, men er i tvivl om hvordan du skal gå i gang, og hvad du skal forbedre, så kan du få foretaget en LinkedIn Tilstandsrapport af din profil hos os.

Vi gennemgår din profil og laver en skriftlig tilbagemelding til dig med bl.a. farveindikator:

 

Grøn = God

Gul = Middel

Rød = Kritisk

Der er naturligvis kommentarer og konklusion tilknyttet med vores objektive kommentarer, som er baseret på vores dybe viden og erfaring i udarbejdelse af mange LinkedIn profiler igennem årene. 

LÆS MERE HER

 

-► GUIDE: SÅDAN INDLEDER DU DIN JOBANSØGNING

De første ord er ofte de sværeste, men det er her, du grundlægger din ansøgningssucces. Vi har derfor samlet gode eksempler på de altafgørende åbningslinjer. 

LÆS MERE HER


-► BLIV SKARP PÅ LINKEDIN I KØBENHAVN - allerede på fredag den 4. januar 2019 kl. 9-12
9 ud af 10 LinkedIn profiler kan forbedres drastisk! Når man er på LinkedIn, så kan man jo lige så godt have en god profil, OG have god forståelse for, hvad LinkedIn er for et netværk og hvordan du kan få meget mere glæde ud af det. Det kan jeg hjælpe dig med.
Du lærer simpelthen hvad du skal gøre for at forbedre og få succes med din profil.

TILMELD DIG HER -► OPSKRIFT PÅ EN JOBSAMTALE
Det behøver ikke være, fordi du ikke har gjort det godt, at du ikke kommer videre efter en ansættelsessamtale. Men der er nogle punkter, du skal overveje, inden du møder en mulig ny arbejdsgiver.

LÆS MERE HER


-► 7 TING DU SKAL FORTÆLLE TIL JOBSAMTALEN
Jobsamtalen er en særlig disciplin, der for mange kan være nervepirrende og forbundet med nervøsitet. Men husk, at en jobsamtale ikke er et forhør, men en som navnet siger – en samtale.

LÆS MERE HER

 

De bedste hilsner
Kim Soelberg Jørgensen