SÅDAN NETVÆRKER DU DIG TIL ET JOB

Se tusindvis af ledige jobs på www.nyboss.dk - spred ordet.


-► NETVÆRK: SÅDAN KOMMER DU I GANG
 
Rigtig mange har svært ved at komme i gang med at skabe et professionelt netværk. Hvad er et netværk, og hvad har man at byde ind med, hvis man står mellem job?
 
LÆS MERE HER


-► SÅDAN NETVÆRKER DU DIG TIL ET JOB
 
Det er hverken påtrængende eller nepotistisk at trække på sit netværk, når man søger job. Tværtimod. Netværk er et effektivt og udbredt redskab i moderne jobjagt.
 
LÆS MERE HER

 

-► LINKEDIN KURSUS - JOBSØGNING MED LINKEDIN OG KOM TÆTTERE PÅ JOBBET
 
Deltag på vores LinkedIn kursus allerede på fredag den 8.12.17, og lær hvordan du får en superskarp LinkedIn profil, som kan profilere dig overfor omverdenen: arbejdsgivere, headhuntere, kunder, leverandører m.v.

LÆS MERE HER


-► SÅDAN NETVÆRKER DU DIG TIL PRIVATE JOB
 
Hellere via netværk end opslag. Det er tendensen for små private firmaers rekruttering. Brug masser af tid på dit netværk, lyder rådet til jobsøgende.
 
LÆS MERE HER

 

-► LINKEDIN 1:1 WORKSHOP
 
Er din LinkedIn profil optimeret? Bliver du fundet på søgninger? Har du den gode overskrift? Er Summary som den skal være? Får du henvendelser fra arbejdsgivere?
Vi hjælper dig med at genopbygge din LinkedIn profil, så den bliver skarp og søgbar. Kontakt os og høre nærmere.


LÆS MERE HER


-► NYT JOBBERS HOLD STARTER MEDIO JANUAR 2018
 
Så starter vi igen op med et nyt Jobbers hold medio januar, hvor der er plads til max 15 personer. Er du proaktiv i din jobsøgning? Er du træt at sidde hjemme og søge arbejde? Savner du kollegaer? Mangler du sparring i din jobsøgning? Så er et forløb hos Jobbers måske noget for dig. Kontakt os for at høre om det kan være noget for dig på 26702570.
 
LÆS MERE HER

 

-► Vil du have en mail med ledige stillinger ind i din mailbox, når vi får dem, så tilmeld dig vores Jobagent på NyBoss HER


OBS! Se vores nye Facebook gruppe og LinkedIn gruppe - Detail jobs i Danmark og de mange jobs der findes der.

Glædelig samt godt nytår

God jobjagt

De bedste hilsner
Kim Soelberg Jørgensen

Kig gerne forbi og connect gerne: 

linkedin.com/in/kimsoelberg