BLACK FRIDAY - super LinkedIn tilbud til DIG

- BLACK FRIDAY - super LinkedIn tilbud til DIG

Black Friday er på fredag. Der er ofte mange gode og spændende tilbud at hente, så hvorfor ikke også et godt tilbud til dig fra mig i samme anledning? Det er jo en investering i DIG selv. Læs blot videre - det er en vigtig investering i dig selv.

LÆS MERE HER


- 29 TING DU ALDRIG MÅ SKRIVE I EN JOBANSØGNING

HR-chefer får i gennemsnit 75 ansøgninger per opslået stilling, så de har ikke tid eller ressourcer til at læse dem alle. Faktisk har undersøgelser vist, at de kun bruger seks sekunder per ansøgning i deres første screening.

Det kræver altså en knivskarp ansøgning og et imponerende CV for overhovedet at komme i betragtning.

Men der er et par typiske fejl, som mange glemmer. 

LÆS MERE HER

 

-► CV SKABELONER

Vi har her samlet CV eksempler så du kan få inspiration til at skrive et godt CV både til den nyuddannede, som måske ikke har så meget arbejdserfaring, og til dig som har siddet i den samme stilling i mange år. Er du blevet headhuntet og derfor aldrig har skulle skrive et CV eller en ansøgning har vi også gode råd til dig.

LÆS MERE HER
 

-► HEADHUNTERENS BEDSTE TIPS TIL JOBSAMTALEN!

Det virker måske logisk for de fleste, men der er faktisk rigtigt mange kandidater, som ikke forbereder sig særligt meget eller særligt godt før de møder op til en samtale. Det undrer mig gang på gang, at man kan gå ind til et møde om ens egen fremtid og ikke undersøge de mest basale ting om virksomheden eller lederen inden.

LÆS MERE HER


-► HEADHUNTERENS BEDSTE TIPS EFTER JOBSAMTALEN !

Din eventuelle opfølgning på en samtale starter allerede, når du er på vej ud af døren. For noget af det vigtigste,  du kan gøre er, at få at vide hvad du kan forvente dig efter samtalen. Så medmindre du har fået en lille briefing om dette i slutningen af interviewet, så spørg: ”Hvad sker der herfra?” og ”Hvordan forventer I, at jeg forholder mig?”

LÆS MERE HER


-► SE VORES SENESTE JOBS PÅ NYBOSS - Del gerne med dit netværk) 
 

-Vil du have en mail  med ledige stillinger ind i din mailbox, når vi får dem, så tilmeld dig vores Jobagent HER 

 
 

De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

Kig gerne forbi og connect gerne: 

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg