ANSØGNINGSSKABELONER

Se tusindvis af ledige jobs på www.nyboss.dk - spred ordet.


-► ANSØGNINGSSKABELONER

Vi har samlet nogle eksempler på ansøgninger, herunder forslag til uopfordrede ansøgninger samt tips og tricks samt artikler.

LÆS MERE HER
 

-► CV'ET SKAL MÅLRETTES

Du skal vise, at du har fagligheden til at løfte det job, du søger. Du skal derfor vise dine kompetencer, samtidig med at du afslører lidt af din personlighed.

Det gør ingen forskel, om du har fundet et spændende stillingsopslag, eller du søger uopfordret: CV'et skal skræddersyes til det enkelte job ud fra en grundskabelon.

LÆS MERE

 

-► SPRING KØEN OVER I JOBSØGNINGEN OG BLIV EN JOBBERS
Vi er allerede begyndt at rekruttere til næste Jobbers hold, som starter primo januar 2017. 
Så læs mere, om hvad vi tilbyder på nedenstående link.
Hør tidligere Jobbers - Kiki fortælle om hendes oplevelser 
HER eller Jette HER   

Vil du være med? 
Ring til Mille på 2044 0474 og hør mere eller tilmeld dig NU på næste hold på 
Jobbers og få forspring i din jobsøgning HER


 

-► GODE RÅD TIL DIT CV
Flertallet af os er ikke født sælgere - og slet ikke når det kommer til at sælge os selv. Det er ofte et forlegent og ukomfortabelt anliggende at snakke om sig selv, eftersom mange af os er ydmyge væsener underlagt Jantelovens skrappe tone. 

LÆS MERE HER


-► 1:1 PROFESSIONAL PROFILE LINKEDIN COACHING 
9 ud af 10 LinkedIn profiler kan forbedres væsentligt, så de kan findes på søgninger. Er din LinkedIn profil optimeret? Har du den gode overskrift? Er Summary som den skal være? Og tidligere jobs? Får du henvendelser fra arbejdsgivere?

Vi hjælper både den enkelte person med ”ondt i profilen” samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere, får en meget bedre forståelse for hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler, det kunne være salgsafdelingen, HR, generel viden om LinkedIn eller som en del af en opsigelsespakke til jeres opsagte medarbejdere.

Kontakt os, for at aftale hvornår vi kan forbedre din LinkedIn profil - diskret hos os, hos dig eller via telefonen, hvis du bor langt væk. 

LÆS MERE HER

 

-► HJÆLP TIL ANSØGNINGEN
Inden du går i gang med at skrive ansøgningen, er det vigtigt, at du har været grundig med forberedelsen. Det er der flere gode grunde til. For det første giver det dig et kvalificeret beslutningsgrundlag for, om du vil søge stillingen eller ej.
LÆS MERE HER

 

-► LINKEDIN KURSUS I KØBENHAVN på fredag den 2. december 2016 kl. 9-12


Når man er på LinkedIn, så kan man jo lige så godt have en god profil, OG have god forståelse for, hvad LinkedIn er for et netværk og hvordan du kan få meget mere glæde ud af det. Det kan jeg hjælpe dig med.

Vi henvender os til både den enkelte person med ”ondt i profilen”, samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere får en dybere viden for, hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler. Om det er jobsøgning eller branding, salg eller ligende, så kan du tilmelde dig dette kursus. 

Over 700 mennesker har deltaget på kurset. Skal du med? 

TILMELD DIG HER

 

CV'ET SKAL MÅLRETTES
Vi har her samlet CV eksempler så du kan få inspiration til at skrive et godt CV både til den nyuddannede, som måske ikke har så meget arbejdserfaring, og til dig som har siddet i den samme stilling i mange år. Er du blevet headhuntet og derfor aldrig har skulle skrive et CV eller en ansøgning har vi også gode råd til dig.
LÆS MERE HER


-► SE VORES SENESTE JOBS PÅ NYBOSS - Del gerne med dit netværk)

Bliv økonomimedarbejder i Danmarks bedste kunde- og loyalitetsklub, i København - København (Del gerne)
Læs mere HER

Vi søger en dygtig reservedels ekspedient til en af de største bilforhandlere i storkøbenhavn - andersen & martini (del gerne)
Læs mere HER

Økonomikonsulent og teamleder i Danmarks bedste kunde- og loyalitetsklub! - København (Del gerne)
Læs mere HER
 
Administrativ medarbejder til Bring til Risskov (Del gerne)

Læs mere HER


 

-►Vil du have en mail  med ledige stillinger ind i din mailbox, når vi får dem, så tilmeld dig vores Jobagent HER

 
De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

Kig gerne forbi og connect gerne: 

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg