GUIDE TIL AT ÆNDRE DIN LINKEDIN URL ADRESSE

Se tusindvis af ledige jobs på www.nyboss.dk - spred ordet


- GUIDE TIL AT ÆNDRE DIN LINKEDIN URL ADRESSE

Den anden dag havde jeg et kaffemøde med en salgsdirektør og hun spurgte mig, ”hvorfor har jeg brug for et tilpasset LinkedIn URL?" (Din LinkedIn adresse du finder under dit billede på din LinkedIn profil). Dette er ikke første gang, jeg har haft dette spørgsmål, så jeg deler lige, hvad jeg fortalte hende.

LÆS MERE HER 

 

-► SPRING KØEN OVER I JOBSØGNINGEN OG BLIV EN JOBBERS

To af de tilmeldte til Jobbers holder der starter i dag (01.11.16) er sprunget fra, da de er kommet i arbejde. Vi har derfor brug for to - tre nye deltagere. Vi ser ofte at dette sker. Man kan have været jobsøgende i meget lang tid, men når man træffer beslutning (og mindset) og deltagelse i Jobbers, sker det ofte, at man får tilbudt jobs. Det hele drejer sig om fornyet fokus, og det virker. Vi vil derfor supplerer holdet op allerede nu. 
 
Vi starter et nyt hold med vores succesfulde Jobbers koncept d. 01.11.16. Vi har kigget på vore tidligere hold, og hele 72% (gennemsnit) af deltagerne er kommet i arbejde i løbet af forløbet. Spørgsmålet er så, vil DU gøre noget proaktivt ved din jobsøgning? Så læs mere, om hvad vi tilbyder på nedenstående link.
 
Hør tidligere Jobbers - Kiki fortælle om hendes oplevelser som Jobbers
HER eller Jette HER 

 

Vil du være med? Der er kun tre pladser tilbage, så først til mølle
Ring til Mille på 2044 0474 og hør mere eller tilmeld dig NU på næste hold på 
Jobbers og få forspring i din jobsøgning HER
 

-► 
LINKEDIN SEO

Læs 4 trin til at booste din LinkedIn profil med SEO ord. 

LÆS MERE HER-► 1:1 PROFESSIONAL PROFILE LINKEDIN COACHING 

9 ud af 10 LinkedIn profiler kan forbedres væsentligt, så de kan findes på søgninger. Er din LinkedIn profil optimeret? Har du den gode overskrift? Er Summary som den skal være? Og tidligere jobs? Får du henvendelser fra arbejdsgivere?

Vi hjælper både den enkelte person med ”ondt i profilen” samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere, får en meget bedre forståelse for hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler, det kunne være salgsafdelingen, HR, generel viden om LinkedIn eller som en del af en opsigelsespakke til jeres opsagte medarbejdere.

Kontakt os, for at aftale hvornår vi kan forbedre din LinkedIn profil - diskret hos os, hos dig eller via telefonen, hvis du bor langt væk. 


LÆS MERE HER

 

-► GUIDE: SÅDAN FÅR DU ET JOB MED LINKEDIN

Se videoen og følg de 3 trin om hvordan du finder et nyt job via LinkedIn

LÆS MERE

 

-► LINKEDIN KURSUS I KØBENHAVN på fredag den 4. november 2016 kl. 9-12 
(opdateret med det sidste nye som du nok aldrig har hørt om)
Jeg ser dagligt mange LinkedIn profiler, og langt de fleste kan forbedres kraftigt. Når man er på LinkedIn, så kan man jo lige så godt have en god profil, OG have god forståelse for, hvad LinkedIn er for et netværk og hvordan du kan få meget mere glade ud af det. Det kan jeg hjælpe dig med.

Vi henvender os til både den enkelte person med ”ondt i profilen” samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere får en forståelse for, hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler. 

Over 700 mennesker har deltaget på kurset. Skal du med? 


TILMELD DIG HER

 

-► SE VORES SENESTE JOBS PÅ NYBOSS - Del gerne med dit netværk)
 

-Vil du have en mail  med ledige stillinger ind i din mailbox, når vi får dem, så tilmeld dig vores JobagentHER

 
 

De bedste hilsner
Kim Soelberg Jørgensen


Kig gerne forbi og connect gerne: 

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg