-► NEWBOSS ER BLEVET TIL NYBOSS
Vores undersøgelser har vist, at det er nemmere at kommunikere NyBoss ud og derfor tager vi skridtet og hedder det fremover. 

Vi har fået mange nye kunder, som der kan se perspektivet i at benytte sig af NyBoss til at markedsføre deres jobannoncer, som bliver set af både aktive samt passive jobsøgere, da det er vigtigt, at have et bredt ansøgerfelt til de ledige stillinger. Det kan vi hjælpe med. 

1.    Brug lige et minut og se www.nyboss.dk som vi er super stolte af. 
2.    Du kan oprette en jobagent og få jobs ind i din postkasse, når der er match.

Besøg os på www.nyboss.dk


-►SPRING KØEN OVER I JOBSØGNINGEN OG BLIV EN JOBBERS
Vi starter et nyt hold med vores succesfulde Jobbers koncept d. 01.11.16. Vi har kigget på vore tidligere hold, og hele 72% (gennemsnit) af deltagerne er kommet i arbejde i løbet af forløbet. Spørgsmålet er så, vil DU gøre noget proaktivt ved din jobsøgning? Så læs mere, om hvad vi tilbyder på nedenstående link.
 
Hør tidligere Jobbers - Kiki fortælle om hendes oplevelser som Jobbers
HER eller Jette HER

Vil du være med? Der er få pladser tilbage, så først til mølle.
Ring til Mille på 2044 0474 og hør mere eller tilmeld dig NU og få forspring i din jobsøgning
HER.


 -► THE COMPLETE GUIDE TO THE PERFECT LINKEDIN PROFILE (English)
LinkedIn: you’ve heard of it, but perhaps you haven’t made the most of it when looking for work or hunting down top candidates. It’s a rich and powerful social media site for professionals that, for new users, can look a little daunting. 

READ MORE


-► 1:1 PROFESSIONAL PROFILE LINKEDIN COACHING 
Den korte version: Din profil er ikke god nok. Vi har stor erfaring i genopbygning af LinkedIn profiler.

Vi hjælper både den enkelte person med ”ondt i profilen” samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere, får en meget bedre forståelse for hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler, det kunne være salgsafdelingen, HR, generel viden om LinkedIn eller som en del af en opsigelsespakke til jeres opsagte medarbejdere.

Kontakt os, for at aftale hvornår vi kan forbedre din LinkedIn profil.

LÆS MERE HER
 

-► GUIDE: SÅDAN INDLEDER DU DIN JOBANSØGNING
Du skal vise, at du har fagligheden til at løfte det job, du søger. Du skal derfor vise dine kompetencer, samtidig med at du afslører lidt af din personlighed.

LÆS MERE


-► SÅDAN HÅNDTERER DU ET AFSLAG
”Tak for din ansøgning. Vi har modtaget 239 ansøgninger, og har nu fundet den kandidat, vi mener, er den rigtige til at udfylde stillingen. Vi ønsker dig held og lykke med din fremtidige jobsøgning”. Mail fra HR-afdeling.

LÆS MERE


-► LINKEDIN KURSUS I KØBENHAVN - på fredag den 4. november 2016 kl. 9-12 
(opdateret med det sidste nye som du nok aldrig har hørt om)
Jeg ser dagligt mange LinkedIn profiler, og langt de fleste kan forbedres kraftigt. Når man er på LinkedIn, så kan man jo lige så godt have en god profil, OG have god forståelse for, hvad LinkedIn er for et netværk og hvordan du kan få meget mere glade ud af det. Det kan jeg hjælpe dig med.

Vi henvender os til både den enkelte person med ”ondt i profilen” samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere får en forståelse for, hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler. 

TILMELD DIG HER


-►JOBAGENT 
Vil du have en mail  med ledige stillinger ind i din mailbox, når vi får dem, så tilmeld dig vores Jobagent HER

 
 
De bedste hilsner
Kim Soelberg Jørgensen