TRÆT AT VÆRE JOBSØGENDE?

Hurra - Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes, har nu rundet 27.000 medlemmer

 

Se tusindvis af ledige jobs på www.newboss.dk

 

-► TRÆT AT VÆRE JOBSØGENDE? 
Vi starter et nyt hold med vores succesfulde Jobbers koncept d. 01.11.16. Vi har kigget på vore tidligere hold, og hele 72% (gennemsnit) af deltagerne er kommet i arbejde i løbet af forløbet. Spørgsmålet er så, vil DU gøre noget proaktivt ved din jobsøgning? Så læs mere, om hvad vi tilbyder på nedenstående link.
Vi holder informationsmøde, onsdag den 19.10.16 kl. 10, hvor du kan høre mere om hvad du kommer igennem.
 
Du kan tilmelde dig informationsmødet
HER
 
Hør tidligere Jobbers - Kiki fortælle om hendes oplevelser
HER  eller Jette HER   

Ring til Mille på 2044 0474 og hør mere eller tilmeld dig NU på næste hold på http://jobbers.xyz/ og få forspring i din jobsøgning.

 

- 10 RÅD TIL AT FÅ DIN LINKEDIN PROFIL TIL AT VIRKE PÅ EN ARBEJDSGIVER

Er du jobsøgende eller åben for nye muligheder, gør du klogt i at opdatere og vedligeholde din LinkedIn-profil.

LÆS MERE
 

- 1:1 PROFESSIONAL PROFILE COACHING MED LINKEDIN
Jeg har haft den glæde at hjælpe rigtigt mange mennesker med deres LinkedIn profil. Høj som lav, ansatte og jobsøgende. Vi ender altid ud i en voldsom forbedret LinkedIn profil, som både er søgbar, logisk opbygget, flot at se på. Alt er naturligvis fortroligt.
 
Vi henvender os til både den enkelte person med ”ondt i profilen” samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere får en meget bedre forståelse for hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler.

Kontakt os, for at aftale hvornår vi kan forbedre din LinkedIn profil - diskret hos os, hos dig eller via telefonen. 


LÆS MERE 

 

-► CV’ET SKAL MÅLRETTES

Du skal vise, at du har fagligheden til at løfte det job, du søger. Du skal derfor vise dine kompetencer, samtidig med at du afslører lidt af din personlighed.

Det gør ingen forskel, om du har fundet et spændende stillingsopslag, eller du søger uopfordret: CV'et skal skræddersyes til det enkelte job ud fra en grundskabelon.

LÆS MERE HER
 


- FEM TRICKS: SÅDAN NETVÆRKER DU DIG TIL ET NYT JOB PÅ NETTET
Den moderne jobkamp foregår i høj grad online. Og når du i dag skal netværke dig til et nyt job, er det langt fra sikkert, at det indebærer, at du skal gå rundt og uddele dit visitkort.

LÆS MERE

 

-LINKEDIN KURSUS I KØBENHAVN fredag den 4. november 2016 kl. 9-12 (opdateret med det sidste nye som du nok aldrig har hørt om)
Jeg ser dagligt mange LinkedIn profiler, og langt de fleste kan forbedres kraftigt. Når man er på LinkedIn, så kan man jo lige så godt have en god profil, OG have god forståelse for, hvad LinkedIn er for et netværk og hvordan du kan få meget mere glade ud af det. Det kan jeg hjælpe dig med.

Vi henvender os til både den enkelte person med ”ondt i profilen” samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere får en forståelse for, hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler. 
 

Over 700 mennesker har deltaget på kurset. Skal du med? 

TILMELD DIG HER 


De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

    Besøg mig her