ELEVATORTALEN: SÆLG DIG SELV PÅ 30 SEKUNDER!

-► ELEVATORTALEN: SÆLG DIG SELV PÅ 30 SEKUNDER!
En elevatortale er den tale, der opsummerer dine kompetencer og din værdi på omkring 30 sekunder. Navnet kommer af, at du skal kunne nå at fortælle om alle dine vigtigste kompetencer i løbet af en elevatortur, hvorfor den ikke må vare længere end et minut som max.

LÆS MERE HER 

 

-► VI STARTER ET NYT JOBBERS HOLD OP PÅ MANDAG DEN 31.01.18 KL. 10.00

Vi er allerede begyndt at rekruttere til næste Jobbers hold, som starter ultimo januar 2018. Ca. 70% af vore Jobbers kommer i arbejde i løbet af forløbet. 

Så læs mere, om hvad vi tilbyder på nedenstående link.

Hør tidligere Jobbers - Kiki fortælle om hendes oplevelser 
HER eller Jettes oplevelser HER    

Vil du være med? 
Ring til Kim på 2670 2570 og hør mere eller tilmeld dig NU på næste hold på
Jobbers og få forspring i din jobsøgning HER


-►  LØNCHECK DIREKTE FRA FORSIDEN PÅ WWW.JOBSØGNINGSGUIDE.DK
Ny feature på Jobsøgningsguide. I samarbejde med CA A-kasse kan vi nu tilbyde Løntjek. Med Løntjek får du adgang til lønoplysninger for faglige profiler som din. Du kan sammenligne månedslønnen, men også den samlede lønpakke inkl. pension, ferie, firmabil, timeløn og meget andet.

LÆS MERE HER  


-► LINKEDIN 1:1 WORKSHOP
9 ud af 10 LinkedIn profiler kan forbedres væsentligt, så de kan findes på søgninger. Vi bygger skarpe og søgbare LinkedIn profiler.  Er din LinkedIn profil optimeret? Har du den gode overskrift? Er dit resume som den skal være? Får du henvendelser fra arbejdsgivere?

Kontakt os, for at aftale hvornår vi kan forbedre din LinkedIn profil - diskret hos os, hos dig eller via telefonen, hvis du bor langt væk. 

LÆS MERE HER  


-► JOB - STUDIEMEDHJÆLPER MED FLAIR FOR TAL TIL PROTECTOR FORSIKRING

Stillingen i analyse/underwriter teamet er en ny opslået stilling, og du vil derfor have god mulighed for selv at være med til at præge dine arbejdsopgaver afhængig af dine kvalifikationer og interesser. For den rigtige kandidat, vil der være mulighed for fastansættelse efter færdiggjort uddannelse.

LÆS MERE HER  

 


-► LINKEDIN KURSUS I KØBENHAVN - på fredag den 2. februar 2018 kl. 9-12

Når man er på LinkedIn, så kan man jo lige så godt have en god profil, OG have god forståelse for, hvad LinkedIn er for et netværk og hvordan du kan få meget mere glæde ud af det. Det kan jeg hjælpe dig med.

Vi henvender os til alle der gerne vil have større forståelse for hvordan de får en dybere viden for, hvordan man kan have større glæde af LinkedIn profilen. Om det er jobsøgning eller branding, salg eller ligende, så kan du tilmelde dig dette kursus. 

Over 1.000 mennesker har deltaget på kurset. Skal du med? 


TILMELD DIG HER  


-► Jobagent Vil du have en mail med ledige stillinger ind i din mailbox, når vi får dem, så tilmeld dig vores Jobagent HER       

  

De bedste hilsner
Kim Soelberg Jørgensen


https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg