HEADHUNTERENS BEDSTE TIPS TIL JOBSAMTALEN!

-TIL ALLE LEDIGE! - SIDSTE JOBBERS HOLD I 2019

Hos Jobbers hjælper vi ledige med at komme i arbejde hurtigt. Vi har igennem de sidste 6 år afholdt Jobbers-konceptet med en høj succesrate, hvor ca. 70% af deltagerne kommer i ordinært arbejde i løbet af forløbet. Kunne det være noget for dig, som sidder alene hjemme og arbejder med din jobsøgning?

FORDEL FOR DIG

Du får fordel af at være en del af et netværk, du får kollegaer og adgang til vores netværk og koncept. Der er en god chance for at du kommer hurtigere i arbejde sammen med os, end hvis du arbejder hjemmefra. Det viser vores tal.

START

Vi starter nu årets sidste hold, der kører fra mandag den 7. oktober til onsdag d. 18. dec. 2019.

HOLDET

Der er plads til max 18 på et hold, så det er først til mølle ved tilmeldingen.

Læs mere HER

 

-KOMPETENCEAFKLARING

Før du skriver dit CV, er det en god idé at udarbejde en kompetenceprofil. Nedenfor giver vi dig en trin-for-trin vejledning til, hvordan du kommer igang med din kompetenceafklaring. 

Skab overblik og se sammenhænge i dine kompetencer

Formålet med kompetenceafklaring er, at du får et opdateret overblik over, hvad du kan og, hvad kan du tilføre af værdi til en given virksomhed. 

Læs mere HER

 

-HEADHUNTERENS BEDSTE TIPS TIL JOBSAMTALEN!

Headhunter Torsten Miland forbereder dig til jobsamtalen

Et af de sjoveste og meste interessante aspekter af mit job er, at jeg interviewer en masse forskellige mennesker og derved ser hvor forskelligt kandidater håndterer situationen. Nogle klarer sig godt – andre mindre godt. Men hvad skal der til for, at jeg synes du klarer dig godt til en jobsamtale?

Læs mere HER

 

-HEADHUNTERENS BEDSTE TIPS EFTER JOBSAMTALEN!

Her er mine råd til dig, på basis af min erfaring som headhunter, gennem mere end 14 år.

Nu har du så været til en spændende jobsamtale og det gik da vist OK, men hvad gør du så? Sidder og venter? Ringer straks op og siger: ”Tag mig!” – eller noget helt tredje?

På vej ud af døren

Din eventuelle opfølgning på en samtale starter allerede, når du er på vej ud af døren. For noget af det vigtigste,  du kan gøre er, at få at vide hvad du kan forvente dig efter samtalen. Så medmindre du har fået en lille briefing om dette i slutningen af interviewet, så spørg: ”Hvad sker der herfra?” og ”Hvordan forventer I, at jeg forholder mig?”

Læs mere HER

 

- PROFESSIONEL 1:1 HJÆLP TIL LINKEDIN

Denne workshop er en personlig 1:1 hjælp, hvor du som privatperson eller virksomhedsansat får professionel hjælp til at få opgradere og booste person-profilen på LinkedIn.

Jeg har bygget og boostet over 300 profiler igennem de sidste fire år. Er din LinkedIn profil optimal?

Læs mere HER

 

Det var ordene for denne uge. 

 

De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen & Team Socialeer 
 
+45 2670 2570

kim@socialeer.dk

www.jobsøgningsguide.dk

www.socialeer.dk

www.nyboss.dk

Se vores tidligere nyhedsbrevet

Se dem alle lige HER