EFTER JOBSAMTALEN

-► SPRING LEDIGHEDSKØEN OVER I JOBSØGNINGEN OG BLIV EN JOBBERS

Vi starter et nyt hold med vores succesfulde Jobbers koncept primo september. Vi har kigget på vore tidligere hold, og hele 69% (gennemsnit) af deltagerne er kommet i arbejde i løbet af forløbet. Spørgsmålet er så, vil DU gøre noget proaktivt ved din jobsøgning? Så læs mere, om hvad vi tilbyder på nedenstående link.
 
Hør tidligere Jobbers - Kiki fortælle om hendes oplevelser som Jobbers 
HER eller Jette HER

Vil du være med? Der er få pladser tilbage, så først til mølle.

Ring til Kim på 2670 2570 og hør mere eller tilmeld dig NU og få forspring i din jobsøgning HER.


-► 1:1 PROFESSIONAL PROFILE LINKEDIN COACHING

Den korte version: Din profil er ikke god nok. Eller er den?

Vi hjælper både den enkelte person med ”ondt i profilen” samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere, får en meget bedre forståelse for hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler, det kunne være salgsafdelingen, HR, generel viden om LinkedIn eller som en del af en opsigelsespakke til jeres opsagte medarbejdere.

Kontakt os, for at aftale hvornår vi kan forbedre din LinkedIn profil.

LÆS MERE HER

 

-► FORBEREDELSE INDEN JOBSAMTALEN

For at komme godt igennem samtalen og gøre det godt er en god forberedelse altafgørende. For at komme i mål er det vigtigt at være velforberedt og bidrage til den gode stemning ved samtalen.

LÆS MERE HER

 

-► EFTER JOBSAMTALEN

Hvis du går videre til anden samtalerunde, fortsætter ansættelsesproceduren med endnu en samtale, ofte med nye ansigter i ansættelsesudvalget. Det er ikke usædvanligt, at virksomheden går videre med to eller tre kandidater. Du kan altså ikke vide dig sikker på jobbet endnu.

LÆS MERE

 

-► GODE RÅD TIL JOBSAMTALEN

Du er indkaldt til samtale, og din opgave er nu at overbevise ansættelsesudvalget om, at du er den rette person til jobbet. Det handler kort sagt om at finde ud af, om dine kompetencer matcher arbejdsopgaverne, og om kemien mellem dig og arbejdspladsen er i orden. Læs her, hvordan du sælger dig selv bedst muligt.

LÆS MERE

 

-► LINKEDIN KURSUS I KØBENHAVN - på fredag den 5. oktober 2018 kl. 9-12 
(opdateret med det sidste nye som du nok aldrig har hørt om).

Jeg ser dagligt mange LinkedIn profiler, og langt de fleste kan forbedres kraftigt. Når man har valgt at have en LinkedIn profil, så kan man jo lige så godt have en god profil, OG have god forståelse for, hvad LinkedIn er for et netværk og hvordan du kan få mest muligt ud af medlemskabet. Det kan jeg hjælpe dig med.

Vi henvender os til både den enkelte person med ”ondt i profilen” samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere, får en forståelse for, hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler. 

TILMELD DIG HER

 

De bedste hilsner
Kim Soelberg Jørgensen