Nyhedsbrev uge 36 - 2016

Se tusindvis af ledige jobs på www.newboss.dk

 

-► Hvad siger du når du ringer til virksomheden?

En kort guide du kan bruge, når du vil ringe uopfordret til virksomheder. 

Læs mere HER

 

-► Inden samtalen

Inden jobsamtalen er det vigtigt, at du forbereder dig. Du kan på forhånd indhente relevant viden om virksomheden, formulere relevante spørgsmål om jobbet og virksomheden, og læse din ansøgning og dit CV igennem, så begge står i frisk erindring. Tag præsentabelt tøj på, som du føler dig veltilpas i og som passer til jobbet.

Læs mere HER

 

-► LinkedIn kursus i København (opdateret med det sidste nye)

Næste LinkedIn i København afholdes på fredag den 9. september kl. 9-12, hvor jeg ser frem til at lære dig om de sidste nye tips og tricks på LinkedIn, hvordan du får en bedre og søgbar LinkedIn profil, keywords, søgninger og meget, meget andet. Over 650 mennesker har deltaget på kurset.
Tilmeld dig HER

 

-► Efter samtalen

Hvis du går videre til anden samtalerunde, fortsætter ansættelsesproceduren med endnu en samtale, ofte med nye ansigter i ansættelsesudvalget. Det er ikke usædvanligt, at virksomheden går videre med to eller tre kandidater. Du kan altså ikke vide dig sikker på jobbet endnu.

Læs mere HER

 

-► Et par LinkedIn råd

Jeg har lavet en lille oversigt med nogle af de ting som jeg finder vigtigt omkring ens LinkedIn profil. Jeg har undervist over 700 mennesker igennem de sidste 2 år, og har naturligvis en holdning til hvordan jeg synes at en god LinkedIn profil skal være. Så brug de råd du er enig i, og som giver mening til dig. God læselyst.

Læs mere HER

 

-► 1:1 Professional Profil Coaching med LinkedIn
Har du brug for hjælp til at få en god LinkedIn profil? Får du trafik nok på din LinkedIn profil? Får du henvendelser fra arbejdsgiverne? Kontakt os, for at aftale en dato, hvor vi kan forbedre din LinkedIn profil - diskret hos os, hos dig eller via telefonen. 
Læs mere HER


 

-► Se vores seneste jobs på NewBoss - Del gerne med dit netværk)

 

-► Vil du have ledige stillinger ind i din mailbox når vi får dem, så tilmeld dig vores Jobagent HER

 

De bedste hilsner
Kim Soelberg Jørgensen

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg