GODE RÅD TIL DIT CV

Det er vigtigt at du har det basale i orden; CV’et, ansøgningen, research omkring virksomheden og hvad du skal foretage dig inden samtalen. God læselyst.

 

- GODE RÅD TIL DIT CV

Et CV skal passe til hver stilling du søger, brug de nedenstående lister og råd til at få styr på CV’et. 

Et almindeligt CV indeholder følgende punkter, normalt i nævnte rækkefølge:

  • Personlige oplysninger, navn, adresse, telefon, e-mail, fødselsdato, civilstand, børn.
  • Erhvervserfaring, dit karriereforløb: ansættelsessteder og beskrivelse af vigtigste opgaver/ansvar - i omvendt kronologisk rækkefølge, aktuelt job øverst.

LÆS RESTEN HER   

 

- ANSØGNINGSSKABELONER

Download ansøgningsskabelon til din ansøgning 

Her på siden kan du downloade en masse forskellige skabeloner til din ansøgning helt gratis. Alle skabeloner er lavet i forskellige formater.

Vi har ansøgningsskabeloner til mange forskellige stillingskategorier, og finder du ikke en ansøgningsskabelon som lige præcis passer til dit ønske, så brug de eksisterende til inspiration til din egen ansøgningsskabelon.

LÆS MERE HER   

 

-LINKEDIN KURSUS I KØBENHAVN- på tirsdag den 3. september 2019 kl. 14-17 

Når man er på LinkedIn, så kan man jo lige så godt have en god profil, OG have god forståelse for, hvad LinkedIn er for et netværk og hvordan du kan få meget mere glæde ud af det. Det kan jeg hjælpe dig med. 
 
Vi henvender os til både den enkelte person med ”ondt i profilen”, samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere, får en dybere viden for, hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler. Om det er jobsøgning eller branding, salg eller lignede, så kan du tilmelde dig dette kursus.  
 
Over 1200 mennesker har deltaget på kurset. Skal du med?  

TILMELD DIG HER 

 

- RESEARCH - SØG INFORMATIONER OM VIRKSOMHEDEN

Brug tid og energi på at søge informationer om virksomheden, så du lærer den bedre at kende. Du kan f.eks. hente informationer på virksomhedens hjemmeside, surfe på internettet eller søge i artikelbaser. Formålet er at få ny viden, som du kan bruge i din ansøgning eller til jobsamtalen.

LÆS MERE HER

 

- PROFESSIONEL 1:1 HJÆLP TIL LINKEDIN

Denne workshop er en personlig 1:1 hjælp, hvor du som privatperson eller virksomhedsansat får professionel hjælp til at få opgradere og booste person-profilen på LinkedIn.

Jeg har bygget og boostet over 300 profiler igennem de sidste fire år. Er din LinkedIn profil optimal?

LÆS MERE HER

 

- KOMPETENCEAFKLARING

Før du skriver dit CV, er det en god idé at udarbejde en kompetenceprofil. Nedenfor giver vi dig en trin-for-trin vejledning til, hvordan du kommer i gang med din kompetenceafklaring. 

LÆS MERE LIGE HER   

 

- INDEN SAMTALEN

Inden jobsamtalen er det vigtigt, at du forbereder dig. Du kan på forhånd indhente relevant viden om virksomheden, formulere relevante spørgsmål om jobbet og virksomheden, og læse din ansøgning og dit CV igennem, så begge står i frisk erindring. Tag præsentabelt tøj på, som du føler dig veltilpas i og som passer til jobbet.

LÆS MERE HER

 

-► Er du jobsøgende, så kan du oprette en jobagent på www.nyboss.dk, og få drømmejobbet ind i din postkasse.

Det var ordene for denne uge. 

 

De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen & Team Socialeer 
 
+45 2670 2570

kim@socialeer.dk

www.jobsøgningsguide.dk

www.socialeer.dk

www.nyboss.dk

Se vores tidligere nyhedsbrevet

Se dem alle lige HER