Nyhedsbrev uge 35-2016

Se tusindvis af ledige jobs på www.newboss.dk

Så er ferien ved at være forbi for denne gang (desværre), og hjulene i HR afdelingerne, er igen ved at løbe sig i gang, og af samme årsag buldre jobsøgningsaktiviteterne derud af. Vi har denne gang fokus på jobsøgningen, som for nogen, foregår uden den strategiske plan for hvordan den skal takles.


-Kunsten at gå til jobsamtale
Alle ved, at det handler om at give et godt indtryk, når man er til jobsamtale. Men hvordan gør man det? Tidens trend på området peger på, at man skal føre sig frem og stille krav. Men en ny kvalitativ undersøgelse viser, at den mest sympatiske kandidat får jobbet, og at det handler om at være en flink fyr.
Læs mere HER-► LINKEDIN KURSUS I KØBENHAVN (opdateret med det sidste nye)
Næste LinkedIn i København afholdes på fredag den 9. september kl. 9-12, hvor jeg ser frem til at lære dig om de sidste nye tips og tricks på LinkedIn, hvordan du får en bedre og søgbar LinkedIn profil, keywords, søgninger og meget, meget andet. Over 650 mennesker har deltaget på kurset.
Tilmeld dig HER-► Hemmeligheden bag en succesfuld jobsamtale
Du er til jobsamtale allerede, når du kører ind på parkeringspladsen.
Det mener Jyllands-Postens karriereekspert, Torben Wiese. Derfor er det afgørende, hvordan du tager dig ud allerede inden selve mødet.
I indslaget giver Torben Wiese sine bedste tip til, hvordan du kommer succesfuldt igennem jobsamtalen og kommer tættere på at få jobbet.

Læs mere HER-► Anden samtale
Over halvdelen af alle virksomheder afholder to samtalerunder – ofte med en test inden anden samtale.
Efter den første runde vælger virksomheden ofte 2-3 kvalificerede ansøgere, som så kommer ind til næste runde. Her vil det typisk være de personer og den chef, du direkte skal arbejde sammen med, som er til stede.

Læs mere HER- 1:1 PROFESSIONAL PROFILE COACHING MED LINKEDIN
Har du brug for hjælp til at få en god LinkedIn profil? Får du trafik nok på din LinkedIn profil? Får du henvendelser fra arbejdsgiverne? Kontakt os, for at aftale en dato, hvor vi kan forbedre din LinkedIn profil - diskret hos os, hos dig eller via telefonen.
Læs mere HER


- SE VORES SENESTE JOBS PÅ NEWBOSS - Del gerne med dit netværk)
 

-► Vil du have ledige stillinger ind i din mailbox når vi får dem, så tilmeld dig vores Jobagent HER