OPFØLGNING PÅ ANSØGNING

-► SPRING LEDIGHEDSKØEN OVER I JOBSØGNINGEN OG BLIV EN JOBBERS

Vi starter et nyt hold med vores succesfulde Jobbers koncept primo september. Vi har kigget på vore tidligere hold, og hele 69% (gennemsnit) af deltagerne er kommet i arbejde i løbet af forløbet. Spørgsmålet er så, vil DU gøre noget proaktivt ved din jobsøgning? Så læs mere, om hvad vi tilbyder på nedenstående link.
 
Hør tidligere Jobbers - Kiki fortælle om hendes oplevelser som Jobbers 
HER eller Jette HER

Vil du være med? Der er få pladser tilbage, så først til mølle.

Ring til Kim på 2670 2570 og hør mere eller tilmeld dig NU og få forspring i din jobsøgning HER.


-► 1:1 PROFESSIONAL PROFILE LINKEDIN COACHING

Den korte version: Din profil er ikke god nok. Eller er den?

Vi hjælper både den enkelte person med ”ondt i profilen” samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere, får en meget bedre forståelse for hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler, det kunne være salgsafdelingen, HR, generel viden om LinkedIn eller som en del af en opsigelsespakke til jeres opsagte medarbejdere.

Kontakt os, for at aftale hvornår vi kan forbedre din LinkedIn profil.

LÆS MERE HER

 

-► OPFØLGNING PÅ ANSØGNING

Den professionelle ansætter sender - meget kort tid efter at ansøgningen er modtaget - et brev eller en e-mail til ansøgeren, hvori det bekræftes, at ansøgningen er modtaget. Hvis dette ikke sker, kan du godt tillade dig at ringe op for at checke, om ansøgningen er modtaget.

LÆS MERE HER

 

-► GUIDE: SÅDAN INDLEDER DU DIN JOBANSØGNING

Du skal vise, at du har fagligheden til at løfte det job, du søger. Du skal derfor vise dine kompetencer, samtidig med at du afslører lidt af din personlighed.

LÆS MERE

 

-► SÅDAN HÅNDTERER DU ET AFSLAG
”Tak for din ansøgning. Vi har modtaget 239 ansøgninger, og har nu fundet den kandidat, vi mener, er den rigtige til at udfylde stillingen. Vi ønsker dig held og lykke med din fremtidige jobsøgning”. Mail fra HR-afdeling.

LÆS MERE

 

-► LINKEDIN KURSUS I KØBENHAVN - på fredag den 7. september 2018 kl. 9-12 
(opdateret med det sidste nye som du nok aldrig har hørt om).

Jeg ser dagligt mange LinkedIn profiler, og langt de fleste kan forbedres kraftigt. Når man har valgt at have en LinkedIn profil, så kan man jo lige så godt have en god profil, OG have god forståelse for, hvad LinkedIn er for et netværk og hvordan du kan få mest muligt ud af medlemskabet. Det kan jeg hjælpe dig med.

Vi henvender os til både den enkelte person med ”ondt i profilen” samt virksomheder, der gerne vil have deres medarbejdere, får en forståelse for, hvordan man kan have større glæde af deres LinkedIn profiler. 

TILMELD DIG HER

 

-►JOBAGENT 
Vil du have en mail med ledige stillinger ind i din mailbox, når vi får dem, så tilmeld dig vores Jobagent HER

 
De bedste hilsner
Kim Soelberg Jørgensen