ANSØGNINGER OG CV SKAL VÆRE I ORDEN

Se tusindvis af ledige jobs på www.nyboss.dk - spred ordet.


-► ANSØGNINGSSKABELONER

Vi har samlet nogle eksempler på ansøgninger, herunder forslag til uopfordrede ansøgninger samt tips og tricks samt artikler.

LÆS MERE HER
 

-► CV'ET SKAL MÅLRETTES

Du skal vise, at du har fagligheden til at løfte det job, du søger. Du skal derfor vise dine kompetencer, samtidig med at du afslører lidt af din personlighed.

Det gør ingen forskel, om du har fundet et spændende stillingsopslag, eller du søger uopfordret: CV'et skal skræddersyes til det enkelte job ud fra en grundskabelon.

LÆS MERE

 

-► SPRING KØEN OVER I JOBSØGNINGEN OG BLIV EN JOBBERS
Vi er allerede begyndt at rekruttere til næste Jobbers hold, som starter ultimo januar 2018. Ca. 70% af vore Jobbers kommer i arbejde i løbet af forløbet. 

Så læs mere, om hvad vi tilbyder på nedenstående link.
Hør tidligere Jobbers - Kiki fortælle om hendes oplevelser 
HER eller Jette HER   

Vil du være med? 
Ring til Kim på 2670 2570 og hør mere eller tilmeld dig NU på næste hold på 
Jobbers og få forspring i din jobsøgning HER

 

-► GODE RÅD TIL DIT CV
Flertallet af os er ikke født sælgere - og slet ikke når det kommer til at sælge os selv. Det er ofte et forlegent og ukomfortabelt anliggende at snakke om sig selv, eftersom mange af os er ydmyge væsener underlagt Jantelovens skrappe tone. 

LÆS MERE HER
 

-► LINKEDIN 1:1 WORKSHOP

9 ud af 10 LinkedIn profiler kan forbedres væsentligt, så de kan findes på søgninger. Vi bygger skarpe og søgbare LinkedIn profiler.  Er din LinkedIn profil optimeret? Har du den gode overskrift? Er dit resume som den skal være? Får du henvendelser fra arbejdsgivere?

Kontakt os, for at aftale hvornår vi kan forbedre din LinkedIn profil - diskret hos os, hos dig eller via telefonen, hvis du bor langt væk. 
LÆS MERE HER

 

-► HJÆLP TIL ANSØGNINGEN
Inden du går i gang med at skrive ansøgningen, er det vigtigt, at du har været grundig med forberedelsen. Det er der flere gode grunde til. For det første giver det dig et kvalificeret beslutningsgrundlag for, om du vil søge stillingen eller ej.
LÆS MERE HER

 

-► LINKEDIN KURSUS I KØBENHAVN på fredag den 2. februar  2018 kl. 9-12


Når man er på LinkedIn, så kan man jo lige så godt have en god profil, OG have god forståelse for, hvad LinkedIn er for et netværk og hvordan du kan få meget mere glæde ud af det. Det kan jeg hjælpe dig med.

Vi henvender os til alle der gerne vil have større forståelse for hvordan de får en dybere viden for, hvordan man kan have større glæde af LinkedIn profilen. Om det er jobsøgning eller branding, salg eller ligende, så kan du tilmelde dig dette kursus. 

Over 1.000 mennesker har deltaget på kurset. Skal du med? 

TILMELD DIG HER

 

CV'ET SKAL MÅLRETTES
Vi har her samlet CV eksempler så du kan få inspiration til at skrive et godt CV både til den nyuddannede, som måske ikke har så meget arbejdserfaring, og til dig som har siddet i den samme stilling i mange år. Er du blevet headhuntet og derfor aldrig har skulle skrive et CV eller en ansøgning har vi også gode råd til dig.
LÆS MERE HER

 

-►Vil du have en mail  med ledige stillinger ind i din mailbox, når vi får dem, så tilmeld dig vores Jobagent HER

 

 
De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

Kig gerne forbi og connect gerne: 

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg