5 gode råd til at skille dig ud som jobsøgende

-► 5 gode råd til at skille dig ud som jobsøgende

Når man spørger HR-ansvarlige, hvad der er vigtigst som jobsøgende, får man meget ofte svaret; ”Du skal skille dig ud fra mængden.” Der er ofte rigtig mange ansøgere til de opslåede stillinger, og du hjælper dig selv godt på vej ved at skille dig positivt ud fra de andre ansøgere. Det er lettere sagt end gjort, men vi har samlet 5 gode råd til dig, der gerne vil skille dig ud fra mængden og komme forrest i jobkøen.
Læs mere HER


- JOBBERS - Vi opretter det fjerde Jobbers hold i år – skal du med?
Der er kommet så mange i arbejde, at vi nu opretter et nyt hold. Derfor opretter vi et hold 4-2016, men start torsdag den 9. juni. Det er først til mølle, da vi allerede nu har en venteliste, og der er kun plads til 15 personer. Denne gang får du 4 måneder i forløbet, da juli er frivillig fremmøde på grund af sommerferie.

LÆS MERE HER


-► Kend din profil og find jobbet
Før du begynder at søge job, skal du kende bredden af de opgaver, du kan løse og de stillinger, du kan varetage. Her får du en skabelon, der kan hjælpe dig til at få et overblik.
Læs mere HER


-► LinkedIn kursus i København - tilmeld dig nu.
Næste LinkedIn i København afholdes på fredag den 3. juni kl. 9-12,
hvor jeg ser frem til at lære jer om de sidste nye tips og tricks på LinkedIn, hvordan du får en bedre og søgbar LinkedIn profil, keywords, søgninger og meget, meget andet.Over 600 mennesker har deltaget på kurset
Læs mere HER-► Vil du have ledige stillinger ind i din mailbox når vi får dem, så tilmeld dig vores Jobagent HER


-► 1:1 Professional Profile Coaching med LinkedIn
Har du brug for hjælp til at få en god LinkedIn profil?
Ring på 2670 2570 eller mail os på
kim@socialeer.dk for at aftale en dato, hvor vi kan forbedre din LinkedIn profil – diskret hos os, hos dig eller via telefonen.

Læs mere HER


-► SE VORES SENESTE JOBS

Sales Representative (Københavnsområdet)

Mynewsdesk hjælper virksomheder med deres digitale PR og kommunikation, og din opgave bliver at overbevise potentielle kunder om produktets uundværlighed. Vi har store ambitioner, og der spiller vores dygtige salgsteam en vigtig rolle.
LÆS MERE HER -► Se de øvrige stillinger på www.newboss.dk


De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen
https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg