NYHEDSBREV UGE 20 FOR Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes (NJAM)

SE NYHEDSBREVET HER: http://bit.ly/Nyhedsbrev_uge_20_2015

I dag har vi fødselsdag. Vi fylder 5 år. Tænk at der allerede er gået 5 år siden jeg trykkede på knappen ”Create a group” på LinkedIn. Meget er sket siden. Vi har vokset os pænt store, og vi har haft rigtig mange medlemmer der er kommet i arbejde igennem tiden. Jeg takker alle jer som trofast har forblevet medlem igennem årene og naturligvis også alle nye. Til alles orientering, så er der ca. 30 % af medlemmerne der er arbejdsgivere, chefer, ledere, headhuntere, HR-konsulenter m.v. Så det kan godt svare sig, at være aktiv i gruppen. Deltag aktivt i diskussionsforummet, LIKE andres indslag, og være den gode netværker.

► 5 års NJAM jubilæum – Speciale pris på LinkedIn kursus ved tilmelding I DENNE UGE TIL kurset ”Jobsøgning med LinkedIn og kom tætter på jobbet” i morgen den 13.05.15 eller den 22.05.15 = Specialpris på kun kr. 300,- (Normal pris kr. 350,-)
► Sådan bruger du telefonen i din jobsøgning
► Planlægning og gode råd
► 5 tendenser i moderne jobsøgning
► Sådan laver du en effektiv elevatortale
► Gode råd til jobsøgning


Ugens Tips

Mød vores seneste samarbejdspartner på Coachoversigten - John Rohdes fra FyretHyret - "Kom forrest i jobkøen med din egen personlige karrierecoach"

– Se meget mere HER:
http://www.jobsogningsguide.dk/coachoversigten-coachvirksomheder-i-danmark

Hos FyretHyret arbejdes der med følgende:
• Hjælp til jobansøgningen
• Team coaching
• Karrierecoach med fokus


samt

Mød Mozhgan Gerayeli fra Mozhi Consulting, der senest deltog som foredragsholder på NJAM LIVE EVENT på Coachoversigten. Mozhgan tilbyder i anledning af vores 5 års fødselsdag i dag den 12.05.15, at vi kan deltage på hendes workshop ”Det er dit liv, hvad vælger du” den 20. maj klokken 18.00 - . Vi har fået tilbudt, at vores medlemmer kan deltage en til specialpris på kun kr. 300,- (normalpris kr. 500,-)

Se meget mere HER: http://www.jobsogningsguide.dk/det-er-dit-liv-hvad-vaelger-du-workshop


God Jobjagt

De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg