AFKLARING – HVAD ER VIGTIGT FOR DIG?

- Research - søg informationer om virksomheden

Brug tid og energi på at søge informationer om virksomheden, så du lærer den bedre at kende. Du kan f.eks. hente informationer på virksomhedens hjemmeside, surfe på internettet eller søge i artikelbaser. Formålet er at få ny viden, som du kan bruge i din ansøgning eller til jobsamtalen.

Læs mere HER

 

- Afklaring - Hvad er vigtigt for dig?

Du kan bruge modellen nedenfor som hjælp til at formulere, hvordan dit ønskejob ser ud. Du skal forholde dig til, hvilke ønsker du har til dine arbejdsvilkår, til dine arbejdsopgaver og til virksomheden. Når dine ønsker til alle tre områder går op i en højere enhed, har du et billede af dit ønskejob.

Læs mere HER

 

- LinkedIn Tilstandsrapport

Har du overvejelser om at få forbedret din LinkedIn profil, men er i tvivl om hvordan du skal gå i gang, og hvad du skal forbedre, så kan du få foretaget en LinkedIn Tilstandsrapport af din profil hos os.

Vi gennemgår din profil og laver en skriftlig tilbagemelding til dig med bl.a. farveindikator:

Gul = Middel

Rød = Kritisk

Grøn = God

Læs mere HER

 

- Kaffemøder og jobsøgning via netværk

Vil du gribe jobsøgningen anderledes an? Få her inspiration og gode råd til, hvordan du kommer i gang med Kaffemøder, bruger LinkedIn til at finde job og får mere ud af dit eksisterende netværk. Husk at Kaffemøder ikke er en jobsamtale, men en metode til at foretage en markedsundersøgelse af en branche, virksomhed og den du taler med.

Læs mere HER

 

- LinkedIn 1:1 Workshop

Er din LinkedIn profil optimeret? Bliver du fundet på søgninger? Har du den gode overskrift? Er Summary som den skal være? Og tidligere jobs? Får du henvendelser fra arbejdsgivere?

Vi hjælper dig med at genopbygge din LinkedIn profil, så den bliver skarp og søgbar. Kontakt os og høre nærmere.

Vi har hjulpet over 270 mennesker med at booste deres LinkedIn profil. Skal vi hjælpe dig?

Læs mere HER

 

- Social jobsøgning vinder frem

Sociale medier er blevet en ny, alternativ vej til det gode job - især for højtuddannede, mener ekspert i rekruttering og jobsøgning via sociale medier.

Læs mere HER

 

De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen – 2670 2570

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg