NYHEDSBREV: SYV FEJL I KROPSSPROGET, SOM KOSTER DIG JOBBET

-► SYV FEJL I KROPSSPROGET, SOM KOSTER DIG JOBBET 
Problemet er, at det får dig til at fremstå usikker og mistænkelig, hvis du ikke ser andre mennesker i øjnene. Imidlertid er det en naturlig følelse af kigge væk, hvis vi føler, at nogen betragter os intenst. Og det kan man jo let komme til under et jobinterview, hvis arbejdsgiveren konstant søger øjenkontakt.

LÆS MERE HER

 

-► STOR PÅSKE RABAT PÅ ALLE LINKEDIN KURSER
I anledning af Påsken og det betyder perioden fra den 12.4-21.4 (begge dage inkluderet) vil jeg ekstraordinært tilbyde dig en rabat på alle mine LinkedIn kurser, som du bestiller OG betaler for, en rabat på hele 25%. Dette er uagtet og vi bliver enig om at holde kurset på et senere tidspunkt. Det er vist en ret god deal, da priserne er lave i forvejen.

Priserne er gældende fra disse sites:

B2C / du er ledig eller Jobcentret betaler eller 
B2B / du er i arbejde

Fang mig på 2670 2570 eller kim@socialeer.dk

 

-► VIDEOER OM CV'ET
Lyt til ekspert fortæller om CV’et, bl.a. kommer hun ind på om det er ok at pynte på sit CV, beskrivelsen af hvordan et godt CV opbygges, og hvordan man i Kompetence CV’et beskriver de opgaver, kompetencer og de resultater du har været med til at skabe.

LÆS MERE HER

 

-► JOBBERS
Hold 1 og hold 2 er nu oppe og køre. Vi vil præsentere deltagerne på hold 2 efter Påsken. Kender du nogen der kender nogen der kan bruge en eller flere af vore Jobbers, så sig til. Det er 100% gratis at rekruttere dem. Vi bliver bare glade når vi får nogen i arbejde. Så DEL DEL DEL.

LÆS MERE HER

 

God Påske og god jobjagt

De bedste hilsner
Kim Soelberg Jørgensen
+45 2670 2570

kim@socialeer.dk

www.jobsøgningsguide.dk
www.nyboss.dk