AFKLARING – HVAD ER VIGTIGT FOR DIG?

Læs hele nyhedsbrevet HER

 

-► Research - søg informationer om virksomheden

Brug tid og energi på at søge informationer om virksomheden, så du lærer den bedre at kende. Du kan f. eks. hente informationer på virksomhedens hjemmeside, surfe på internettet eller søge i artikelbaser. Formålet er at få ny viden, som du kan bruge i din ansøgning eller til jobsamtalen.
Læs mere HER

 

-► Afklaring - Hvad er vigtigt for dig?

Du kan bruge modellen nedenfor som hjælp til at formulere, hvordan dit ønskejob ser ud. Du skal forholde dig til, hvilke ønsker du har til dine arbejdsvilkår, til dine arbejdsopgaver og til virksomheden. Når dine ønsker til alle tre områder går op i en højere enhed, har du et billede af dit ønskejob.

Læs mere HER

 

-► LinkedIn kursus i København

Næste LinkedIn i København afholdes på fredag den 4. maj kl. 9-12, hvor jeg ser frem til at lære jer om de sidste nye tips og tricks på LinkedIn, hvordan du får en bedre og søgbar LinkedIn profil, keywords, søgninger og meget, meget andet.

Læs mere HER

 

-► Jobbers - Vi opretter det tredje Jobbers hold i år – skal du med?

Der er kommet så mange i arbejde, at vi nu fusionerer hold 1 og 2 sammen. Derfor opretter vi et hold 3, men start torsdag den 28. april. Det er først til mølle, da vi allerede nu har en venteliste, og der er kun plads til 15 personer.

Læs mere HER

 

-► Vil du have ledige stillinger ind i din mailbox når vi får dem, så tilmeld dig vores Jobagent HER

 

-► 1:1 Professional Profile Coaching med LinkedIn

Har du brug for hjælp til at få en god LinkedIn profil?

Ring på 2670 2570 eller mail os på kim@jobsogningsguide.dk for at aftale en dato, hvor vi kan forbedre din LinkedIn profil – diskret hos os, hos dig eller via telefonen.

Læs mere HER

 

De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg