6 gode råd om udseende og jobsøgning

-► 6 gode råd om udseende og jobsøgning
Jobsøgendes udseende kan være et lidt tabubelagt emne, for hvem bestemmer egentlig, hvad der er god stil? Vi har alligevel valgt at kaste os ud i 6 gode råd om udseende og jobsøgning.
Læs mere HER

-► LinkedIn kursus i København eller Jylland
Næste LinkedIn i København afholdes på fredag den 1. april (ikke aprils nar) kl. 9-12, samt lavet et LinkedIn kursus i Jylland (Grenaa) den 19. april kl. 10-13, hvor jeg ser frem til at lære jer om de sidste nye tips og tricks på LinkedIn, hvordan du får en bedre og søgbar LinkedIn profil, keywords, søgninger og meget, meget andet.
Læs mere HER

-►The 31 Best LinkedIn Profile Tips for Job Seeker
When you’re not looking for a job, it can be easy to ignore your LinkedIn profile. Sure, you add people you meet at networking events as contacts and accept requests as they come in, but everything else? Eh, you’ll get to it when you need to. 
Læs mere HER

 -► 100 % udfyldt personlig LinkedIn profil
Opnåelse af en 100% profil på LinkedIn (Profile Strength - All-Star på engelsk eller Profilstyrke - Stjerne på dansk) har vist sig at være temmelig besværligt, og mange spekulerer på, hvad i alverden de skal gøre for at nå dette forjættede mål!  
Læs mere HER

 

-► Vil du have ledige stillinger ind i din mailbox når vi får dem, så tilmeld dig vores SøgJob nyhedsbrev HER

 

-► Jobbers - Vi opretter det tredje Jobbers hold i år – skal du med?
Der er kommet så mange i arbejde, at vi nu fusionerer hold 1 og 2 sammen. Derfor opretter vi et hold 3, men start torsdag den 14. april. Det er først til mølle, da vi allerede nu har en venteliste, og der er kun plads til 15 personer.
Læs mere HER

 

De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg