NYHEDSBREV UGE 10 TIL Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes (NJAM)

Læs nyhedsbrvet HER:

http://bit.ly/NJAM_nyhedsbrev_uge_10_2015

Tilmeld dig vores LinkedIn kursus i Grundlæggende - eller Udvidet LinkedIn kursus den fredag den 6. marts eller søndag den 8. marts

NYHED: Nu kan du også deltag i LinkedIn kursus i Jylland

Fem tendenser i moderne jobsøgning

Har du nogen sinde talt med en Coach om din jobsøgning? Se efter i Coachoversigten og find en Coach der passer dig

Alt hvad du behøver vide om jobansøgning

Hils på vores nye samarbejdspartner Faerch Coaching fra København

Skal du ringe og stille spørgsmål til stillingsopslaget?  

Tilmeld dig vores næste NJAM LIVE EVENT den 5. marts – der er åbent for tilmeldinger – Lær nye tricks du kan få glæde af i din jobsøgning

En ordentlig LinkedIn profil

Dagligt se jeg desværre LinkedIn profiler som hverken er helt eller halvt udfyldt. I mine øjne har du, som ikke tager din LinkedIn profil seriøst og udfylder den 100 % så den er kategoriseret som ”All-star” eller på dansk ”Stjerne” i profilstyrke så forspilder du nogle af de muligheder som du ellers kunne have fået med LinkedIn. Du bliver måske ikke fundet, eller også bliver du fundet med held. Din jobsøgning er skal ikke baseres på held.

Læs mere: http://www.jobsogningsguide.dk/100-procent-udfyldt-personlig-linkedin-profil

Dit billede på LinkedIn

Hvad er det du ønsker at udstråle? Du vil gerne se professionelt ud. Arbejdsgiveren ser dig og tænker, hmm ønsker jeg at arbejde med ham eller hende? Det handler om følelser. Arbejdsgiverens følelser. Synsindtrykket er det første sanseindtryk der opstår ved mødet med nye mennesker, og det kan medføre fx sympati eller antipati. Vi dømmer på 100 millisekund. Det drejer sig om førstehåndsindtrykket.

Se mere HER: http://videnskab.dk/kultur-samfund/vaelg-dit-profilbillede-med-omhu-andre-dommer-det-pa-et-splitsekund

Vi ligner desværre ikke alle sammen Brad Pitt eller Keira Knightley, men mindre kan også gøre det. Vi skal bare få det bedste ud af hvad vi har. Så lad vær med at undervurdere vigtigheden i billedet på din LinkedIn profil. Lad være med at vælge et billede hvor du er sammen med andre, er i tossede situationer, står med en øl e.l. På dit billede er det DIG og ingen andre der er på. LinkedIn er et professionelt netværk. Du kan pjatte på Facebook eller andre steder.

Se mere HER: http://www.jobsogningsguide.dk/linkedin-netvaerk-bliv-fortrolig-med-linkedin-paa-jobsogningsguide

Deltag på vores LinkedIn kurser og lær meget mere om dette og meget andet. Jeg ønsker ikke at du skal blive fravalgt på forhånd, når du med nemme midler kan få en bedre chance og måske komme til samtalen. Tager du ikke din LinkedIn profil seriøs, så gør arbejdsgiveren det måske heller ikke.

God jobjagt.

 

De bedste netværkshilsner

Kim Soelberg Jørgensen
Socialeer & NJAM netværket