NJAM LIVE EVENT # 28

Tirsdag den 11.03.14

Sted: AOF Job og Uddannelse

Dagsorden:

Kl. 09.30 - 10.00 Mødetid og indtjekning

Kl. 10.00 - 10.15 Kim Soelberg Jørgensen byder velkommen

Kl. 10.15 - 12.00 - Ricki Nielsen, personlig branding og jobsøgningsekspert - www.linkedin.com/company/ricki-nielsen

Hvordan laver man den unikke præsentation af sig selv – i ansøgningen, CV’et og til jobsamtalen? Hvordan differentierer man sig fra alle de andre? Og hvilke fif kan man bruge, hvis man vil give et godt førstehåndsindtryk og opbygge en god relation? Få konkrete værktøjer og simple strategier til at præsentere dine styrker og fortælle om dine resultater i jobsøgningssammenhænge, både on- og offline. Du vil lære, hvordan du smider Janteloven væk, uden at det bliver blær, når du præsenterer dig selv – også i netværkssammenhæng. Indholdet er meget praktisk og den nye viden anvendelig.

Kl. 12.00 - 12.30 Frokost + fri netværk

Kl. 12.30 - 14.00  Susan S. Christensen -  www.skottegaard.dk

Foredraget kommer til at hedde ”Kvinde, byd ind! Hvad er karriere, og hvordan er det problematisk? –Hvad skal der til for at det bliver muligt for flere kvinder at have en karriere?”

I foredraget kommer jeg omkring en definition af hvad karriere er.  Jeg taler om Karrieredilemmaet (kvinders exit fra karrieren) og de 3 faser en kvindes karriere typisk gennemløber. Jeg gennemgår Karrierelabyrinten og sætter spot på hvor det er, kvinder typisk farer vild i karrieren. Jeg kommer også omkring hvad der skal til, for at fastholde kvinder i karrieren, og endelig runder jeg også debatten om kvoter og lovgivning ift. at få flere kvinder ind i ledelse og bestyrelser.

Selv om jeg fokuserer på kvinder og deres karriere, kan mænd bestemt også blive klogere og lære noget. Ikke mindst i forhold til, hvordan de evt. kan hjælpe og støtte deres kone/kæreste eller måske søster i hendes karriereambitioner.

 

De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

Billeder fra NJAM LIVE EVENT # 28