NJAM LIVE EVENT # 42

Torsdag den 4. juni 2015

på Laplandsgade 4, stuen 2300 København S

Kl. 09.30 - 10.00 Indtjeckning og fri netværk

Kl. 10.15 - 12.00 Claus Allerup, www.MindYou.dk - Jobsøgning i 4 farver

Formålet med foredraget

  • At give folk en større indsigt og forståelse for egen personlighed med udgangspunkt i Jungs teorier.
  • At skabe en referenceramme, der øger den jobsøgendes evne til bedre at aflæse samt tilpasse sin kommunikation i en jobinterview situation  
  • At give deltagerne en dybere forståelse for egne styrker og svagheder ud fra et 4-farvet perspektiv.
  • At give deltagerne en positiv, motiverende og inspirerende oplevelse af, hvordan de ud fra en forståelse af sig selv og andre selv kan være med til at skabe større muligheder for at have succes til jobinterviewet.

Om Claus:

Claus skaber klarhed og retning ved at levere faglig og indsigtsfuld rådgivning, og undervisning i menneskelig adfærd, ledelse og kommunikation mellem mennesker.

Med sine stærke teoretiske kompetencer, og mange år som leder, har Claus opbygget en stor erfaring og indsigt i mennesker fra både danske og udenlandske virksomheder.

Med sin altid underholdende og skarpe facon, har Claus undervist mere end 4.000 mennesker i virksomheder som Aon, Novo, Dong Lundbeck, Biogen, Mærsk, Danske Bank og Oticon mfl.

Kl. 12.00 - 12.30 Frokost og fri netværk

Kl. 12.30 - 14.00 Pernille From Hansen - Find flere relavante virksomheder!

De fleste af os kender måske en 30-40 virksomheder, som vi kender fra nyheder, aviser og lignende, men der er over 1.4 millioner virksomheder i Danmark. Kom og lær, hvordan finder du flere virksomheder, der er relevante for dig og din faglighed. Pernille From Hansen vil præsentere og gennemgå en række konkrete metoder der vil sætte dig i stand til at kortlægge flere virksomheder, der matcher din faglighed og uddannelse.

Pernille From Hansen har en baggrund som ingeniør indenfor management og procetoptimering. De sidste 5 år har hun arbejdet som konsulent for ledige akademikere, og optimereret jobsøgningsmetoder og strategier i praksis. Hun er ansat hos Alecto, en anden aktør med speciale i ledige akademikere. Sideløbende har hun eget firma hvor hun konsulterer ledige og firmaer om jobsøgning og outplacement.

Billeder fra NJAM LIVE EVENT # 42