NJAM LIVE EVENT # 40

Onsdag den 8. april 2015

på Laplandsgade 4, 2300 København S

Kl. 09.30 - 10.00 Indtjeckning og fri netværk

Kl. 10.15 - 12.00 Jette Overgaard Blok - www.jetteblok.dk

”Mindfulness i jobsøgningen”

Få tips til at inkludere mindfulness i din hverdag som jobsøgende – og mærk på egen krop, hvad mindfulness gør. Der vil være praktiske øvelser & teori omkring, hvad Mindfulness kan gøre for dig.

Som jobsøgende er man under et stort pres og mindfulness kan afhjælpe dette pres mentalt.

Der er hverken orangeklædte munke eller stå-på-hovedet øvelser – men konkrete tips til at få mere ud af hverdagen gennem mindfulness.

Underviser Jette Blok har selv praktiseret yoga og mindfulness siden 2001, og underviser i dag i virksomheder og fitness centre, som en del af hendes forretning www.jetteblok.dk, hvor hun også laver coaching, stress coaching, undervisning, foredrag og konsulentarbejde i virksomheder.

Kl. 12.00 - 12.30 Frokost og fri netværk

Kl. 12.30 - 14.00 "SKAB VÆRDI - så kommer jobbet af sig selv" v. Professor Claus Nygaard, direktør for cph:learning, udviklede i 2012 succesforløbet "Camp Future" [www.campfuture.dk], hvor ledige akademikere arbejder målrettet på at løse en udfordring for en virksomhed. Tallene taler for sig selv. Mere end 70% af deltagerne er kommet ud af ledighed kort tid efter deltagelse på Camp Future.

I sit foredrag giver Claus sine bud på en succesfuld strategi, du som ledig kan anvende, når du vil skabe dit næste job. Det er en vigtig pointe, at et job altid skal skabes, inden det kan søges. Og hvis du som ledig selv skaber det job, du vil søge, så har du ansættelsen, inden jobbet bliver slået op på markedet.

I Claus' optik er jobskabelsesstrategi ikke hokus-pokus eller noget med fluffy kommunikationskompetencer og lignende personlighedsgøgl. Det er hardcore kompetenceanvendelse i forhold til virksomheders udfordring i kerneforretningen. Kan du knække den nød, så har du skabt dit næste job på 10 minutter!

 

Billeder fra NJAM LIVE EVENT # 40