NJAM LIVE EVENT # 35

Tirsdag den 4. november klokken 09.30 - 14.00

Hos: Socialeer Group, Laplandsgade 4, stuen. 2300 København S (gratis parkering og tæt til offentligt transport)

Du kan købe ubegrænset kaffe, Te og vand for en pris på kr. 10,- som du betaler ved indtjeckningen. Husk at medbringe egen madpakke.

Dagsorden:

Kl. 09.30 - 10.00 Mødetid og indtjekning

Kl. 10.00 - 10.05 Kim byder velkommen

Kl. 10.05 - 11.30 Anne Marie Valentin - www.intojob.dk

Ordet: ”Karriere” betyder noget forskelligt for de fleste af os.

Rigtig mange tror at ”karriere” kun er for dem der “blir” til noget mere end de fleste af os; f.eks. chefer, selvstændige, direktører, advokater m.fl.

Karriere betyder levnedsforløb; ergo har alle en karriere. Punktum. 

Jeg beskriver de 4 karrieretyper som du sikkert vil kunne genkende. Hvilken af dem er du selv?

Typerne har sit udgangspunkt i valideret forskning og en test; testen afdækker dine karrieremotiver og forestillinger om hvad en god karriere indeholder.

Det gir stor værdi af at have indsigt i hvilken "Karrieretype”, du er. For der er stor forskel på, hvad virksomhederne tilbyder, og hvilken karrierebane der passer til dig. Hvis du er bevidst om hvilken karrieretype, du er, øger du både sandsynligheden for at få succes i den næste stilling, samtidig med, at du kommer ind på et spor, der matcher dig bedst muligt på længere sigt. 

 - Kom og hør om de 4 karrieretyper og lær mere om dig selv!

Det er nødvendigt at kende sig selv for at få et tilfredsstillende jobliv. Disse begreber kan hjælpe dig med at forstå dine prioriteter og din eventuelle trang til at afprøve nye jobområder eller fordybe dig endnu mere i det område du allerede er dygtig til.

Vi bruger den bedste, og det meste, af vores vågne tid på jobbet; derfor er det vigtigt at dit job matcher dine præferencer for det gode arbejdsliv.

Kl. 11.30 – 12.30 Frokost + netværk

Kl. 12.30 - 14.00 Martin Kirkevang

Psykologisk Rådgiver & StayTrue Coach, www.staytrue.dk

”Kom ud af kampen” – og ind i glæden

Vi kender alle til fornemmelsen af, at føle os ”presset” af både jobsøgning, familieliv, sundhed, krav, forventninger og en konstant travlhed i en hverdag med pligter, der skal passes.
Mange af os oplever også frustration over tingene ikke helt fungerer, vi får ikke sagt fra selvom vi ved vi burde, tankerne myldrer, vi bliver måske nemt irriterede, føler ikke hverdagen er helt optimal, og at vi egentlig gerne ville have mere tid og ro til fordybelse med os selv.
Det ER bare ikke altid lige nemt at være glad, føle sig ovenpå, have energi og lysten til det hele…

Martin påstår dog, at du faktisk ikke behøver have det sådan ! – Hans personlige erfaring er, at det ER muligt at ændre tingenes tilstand og at du er meget mere end både dit job, dine tanker og dine følelser. Han mener, at vi alle har nogle helt særlige evner, som naturligt ligger til os – og når du først finder dem – og dig selv - så kommer arbejds- og livsglæden helt af sig selv.

På dette foredrag deler Martin sin personlige historie og viser dig de kritiske trin, som han tog for at komme til et helt nyt og energifyldt stadie hvor han ikke længere var afhængig af fortidens overbevisninger og fik styr på hvordan psyken virker, hvad der faktisk skal til for at have det godt - uden bekymringerne og tvivlen.

Han har selv oplevet, at have gjort det man plejer at gøre, og midt i en lovende karriere, ikke længere at føle tingene gav mening og at negative tanker, lav energi, problemer med fordøjelsen og udvikling af tinnitus tog over…

Med udgangspunkt i sin egen historie giver han dig indsigten i de redskaber der fuldstændig ændrede hans tilværelse fra underskud til overskud og gav ham friheden ved at turde, bare at være sig selv – i alle situationer…Han inviterer dig til at stoppe op og være tro mod dig selv – at turde stole på dine egne fornemmelser – og vælge glæden...

Foredraget er baseret på mere end 12 års hands-on erfaring med at arbejde med mennesker i forskellige udviklingsprocesser.

"Det vigtige er ikke hvad der har været, men hvordan du vælger at handle nu".

I frokostpausen trak vi lod om følgende:

Mitkompetencekort.dk v/ Lone Zibrandtsen tilbyder i samarbejde med Jobsøgningsguide.dk en konkurrence, hvor det er muligt at vinde en personlighedstest og individuel tilbagemelding. MPA testen fra Master.dk er en af de mest brugte rekrutteringstest – og én af mange, som du kan blive præsenteret for ved næste jobsamtale.

Billeder fra NJAM LIVE EVENT # 35