NJAM LIVE EVENT # 34

Torsdag d. 2. oktober

Sted: KLP Ejendomme, Auditoriummet, Edvard Thomsens Vej 10, 2300 København S (Over for Fields)

Dagsorden:

Kl. 09.30 - 10.00 Mødetid og indtjekning

Kl. 10.00 - 10.10 Kim byder velkommen

Kl. 10.10 - 11.30 Erhvervspsykolog Tine Cranil fra HR-bureauet www.hr-bureauet.dk kommer med Tips & Tricks til dig som er ledig, fritstillet eller dig, som ønsker at skifte job.

SELVVÆRD: Job­bet som job­sø­gende er slid­somt, udfor­drende og kan før eller siden påvirke selvværdet. Er man god nok? Kan man noget? Får man nogensinde et job igen? Hvem er man, når man ikke har et job?

I dagens fore­drag ser vi på hvad selvværd egentlig er. I oplægget vil vi kikke på, hvor­dan man holder fast i sig selv og lykkes med at opretholde et fokus på de mål og ønsker, som job­søgn­ing­sprocessen kræver.

I en bland­ing af oplæg og plenum-snakke — og med fokus på fortro­lighe­den gen­nem oplægget — bliver vi klogere sam­men og får også grint midt sam­men med de andre delt­agere og underviseren.

Kl. 11.30 – 12.30 Frokost + netværk

Kl. 12.30 - 14.00 INSPIRATIONSFOREDRAG JOBSØGER – VED DU, HVAD DU VIL?

Kom til foredrag med Julie Pi fra Artful Punch www.artfulpunch.com og få ny inspiration til, hvilken vej du skal gå i arbejdslivet.

Foredraget er for dig der:

o søger jobs på må og få uden resultater.

o står overfor et karriereskifte, og er i tvivl om, hvilken retning din karriere skal tage.

o ønsker mod til gå efter det, du allerhelst vil beskæftige dig med.

Der kan være mange grunde til, at du ikke er der i arbejdslivet, hvor du trives bedst og udfolder dit fulde potentiale.

Måske er du ikke klar over, hvad der driver dig, og hvilke omstændigheder der skal til for, at du opnår dit ideelle arbejdsliv. Måske finder du det svært at kommunikere klart, hvad du kan bidrage med på en arbejdsplads, selvom du kender dine formelle kompetencer. Måske mangler du værktøjerne og ikke mindst modet til at gå efter det arbejdsliv, du ønsker.

Med udgangspunkt i filosofien og metoden Artful Punch får du et indspark fra Julie Pi til at udfordre din måde at søge arbejde på, så du kan skabe nye resultater og få meget mere arbejdsglæde i din næste stilling.

Undervejs i foredraget inddrages konkrete eksempler fra deltagerne, så du går hjem med inspiration til forandring.

Endnu engang blev der foretaget en lodtrækning, hvor den heldige vandt en gratis Master MPA test og tilbagemelding via Lone Zibrandtsen, www.mitkompetencekort.dk

Jeg takker mange gange for hendes generøse tilbud.

 

Billeder fra NJAM LIVE EVENT # 34