NJAM LIVE EVENT # 31

Tirsdag den 06.05.14

NJAM LIVE EVENT # 31 - tirsdag den 06.05.14

Sted: AOF Job og Uddannelse, Rosenkæret 22 B-C, st. 2860 Søborg - www.aofglad.dk (Gratis parkering og gåafstand til busser og tog)

Dagsorden:

Kl. 09.30 - 10.05 Mødetid og indtjekning

Kl. 10.05 - 10.15 Introduktion af Lokaleejer

Kl. 10.15 - 10.25  Kim Soelberg Jørgensen byder velkommen

Kl. 10.25 - 12.00 Birgitte Baadegaard - www.q2q.dk

Mød karrierecoach Birgitte Baadegaard, der i mange år har arbejdet med jobsøgning særligt for kvinder. Birgitte har bl.a. skrevet bogen ”Så søg det job - og får det.” Kom og hør mere om bogen og få gode råd i forhold til, hvordan du som kvinde kan målrette din jobsøgning.

Bogen griber fat i temaet Jobsøgning for Kvinder fra en helt anderledes vinkel. Ved også at inkludere alt det uhåndgribelige, der ikke ”kun” er skriftlig og mundtlig teknik, tvinger den sine kvindelige læsere til at se på sig selv med nye øjne og dermed ændre tankegang og tage nye initiativer. Et interview med en hjerneforsker, inspirerende og til tider provokerende interviews med ledere i en række af Danmarks største virksomheder, og henvisninger til statistikker og undersøgelser er med til at sætte spot på, hvor kvinder skal sætte ekstra ind, når de søger job.

Kl. 12.00 - 12.30 Frokost + fri netværk

Kl. 12.30 - 14.00 Strategiske salgspartner Pernille Casparsen,  www.dinkonsulent.nu kommer og fortæller om følgende: 

Kan man tillade sig at være kritisk ved en jobansøgning i en tid hvor der er høj arbejdsløshed - Ja mener jeg, Pernille Casparsen, og vil på denne workshop forklare hvordan det kan være.

Med redskaber fra mit daglige virke som strategisk salgspartner hos forskellige virksomheder, mener jeg at der ikke er den store forskel på hvad det er man gerne vil opnå, når man indgår en forhandling, hvad enten det handler om at sælge sig selv og egne kvalifikationer eller et produkt. 

I denne workshop vil jeg gå omkring mine egne 8 punkter fra salgsverdenen som gerne skal give dig en anden tilgang til hvordan du kan tilgå virksomheder i fx. en ansøgningssituation.

Billeder fra NJAM LIVE EVENT - # 31