NJAM LIVE EVENT # 30

Networking er mere end antallet af relationer, visitkort og opfølgning. Kom til NJAM LIVE EVENT og bliv klogere på dig selv som netværker og kom lidt tættere på jobbet

NJAM LIVE EVENT # 30 tirsdag den 29. april klokken 09.30 til klokken 11.30 hos Socialeer Group

Mange af de gode råd, man får, når det drejer sig om at ’netværke’, er skræddersyet til den udadvendte type. Først de senere år er der man blevet opmærksom på at de bare ikke rigtigt passer på alle. Klart nok, for vi er jo forskellige som mennesker. Derfor har Unilyze, i samarbejde med førende forskere inden for netværk, udviklet et netværksprofil, som afdækker det personlige netværks DNA. Testen (6DINP™) slår fast, at ’networking’ handler om mere end at være udadvendt eller indadvendt – det handler blandt andet også om strategi, struktur og eventyrlyst. Unilyze tror på, at man skal ’netværke’ ud fra sin personlighed og de styrker der ligger der i den.

På arrangementet fortæller Jens Martinus Pedersen om hvad netværk betyder for vores liv og de valg, som vi træffer. Netværksprofilens (6DINP™) seks dimensioner bliver gennemgået og du får mulighed for at blive klogere på dig selv som netværker – og komme en smule tættere på jobbet.

STED: Laplandsgade 4, 1. 2300 København S - Gratis parkering og kun ca. 600 meter fra Metro

Om Jens Martinus Pedersen, partner i Unilyze ApS

 

Jens er uddannet cand.oecon. fra Syddansk Universitet og har siden 2001 arbejdet med netværk og netværksanalyse og var som sådan den første i Skandinavien til at arbejde med netværksanalyse med det formål at skabe organisatoriske forandringer. Blandt kunderne er virksomheder som Novo Nordisk, Accenture, Jyske Bank, Arla, Grundfos og Odense Kommune. Udover rollen som rådgiver og foredragsholder har Jens undervist i strategi, ledelse og netværk på danske universiteter og på internatonale konferencer.

Om 6DINP™

Alle netværker på den ene eller anden facon. Nogle gør det bevidst, mens andre gør det uden at tænke nærmere over det. Men ingen af os kan undgå at have relationer til andre. Den måde, vi netværker på, har stor betydning for vores liv generelt – og for vores arbejdsliv i særdeleshed.

Alt for ofte hører vi, at man skal netværk på én bestemt måde – så skal alt nok gå godt. Man får nemmere ved at sælge, dele viden og styrke sin karriere. Det er velmente råd, men mange af rådene tager ikke højde for den personlighed, man har. Når man netværker handler det om mere end at være ekstrovert eller introvert. Vores arbejde har vist, at der er seks dimensioner i spil, når man netværker og skaber relationer.

Derfor har Unilyze ApS udviklet den personlige netværksprofil – 6DINP™

6DINP™ er et individuelt udviklingsværktøj, der kan anvendes til organisatorisk- og netværksudvikling. Netværksprofilen giver tillige et værdifuldt input til din individuelle udviklingsplan, fungerer som udviklingsværktøj i forhold til dit netværksarbejde og virksomhedens interne og eksterne relationsopbygning.

 

 

Billeder fra NJAM LIVE EVENT # 30