NJAM LIVE EVENT # 17

Tirsdag, den 30.04.13 - NJAM LIVE EVENT # 17

Sted : AOF Job og Uddannelse

Dagsorden:

Kl. 09.30 - 10.00 Fremmøde, indtjekning og fri netværk

Kl. 10.00 - 10.10 Kim byder velkommen

Kl. 10.10 - 10.20 Introduktion af "AOF Job og Uddannelse

Kl. 10.20 - 11.30 Performance management konsulent Christopher Prang, willmore.dk

Christopher vil fortælle om personlig gennemslagskraft og det at kunne vække potentielle arbejdsgivere interesse via telefonen.

Med en struktureret tankegang og nogle gode teknikker, er det muligt at overvinde besværet og de psykologiske blokeringer.
Christopher kommer også ind på 6 trin til at sælge dig selv bedre i telefonen.

Kl. 11.40 – 12.15 Frokost + netværk

Kl. 12.30 - 14.30 Henrik Skaanderup - http://jobvianetværk.dk/velkommen

Op imod 50% af alle ledige job annonceres aldrig – og du hører først om dem, når de besat til anden side. ”Dit næste job” er et eller andet sted derude, men du skal selv finde det – og den mest succesfulde metode til dette er: Netværksbaseret jobsøgning. Her netværker du systematisk og struktureret for at få hjælp i din videre jobsøgning. Dine relationer bliver dine ”øjne og øre” og når du mestre netværksarbejdet, så kan du kan tage stikke hjem og få dit næste job via netværk. Kom til et personligt og motiverende foredrag kombineret med enkelte øvelser og egen refleksion , hvor Danmarks ”Mr. Job via Netværk” giver dig inspiration til at opbygge og bruge dit netværk til jobsøgning. Uanset branche og baggrund, alder, køn og uddannelse – om du er i job eller ledig – så virker netværksmetoden, som et enestående alternativ til den gammeldags, traditionelle jobsøgning; og dette foredrag er for alle jobsøgende.

Se mere om bogen og værktøjerne på www.jobvianetværk.dk  

 

Billeder fra arrangementet