NJAM LIVE EVENT # 15

Onsdag d. 13.03.13 - NJAM LIVE EVENT # 15 

NJAM har i samarbejde med:

Sted: Tårnby Selskabslokaler, Præstefælledvej 18, 2770 Kastrup,
 
www.taarnbyselskabslokaler.dk

fornøjelsen at præsenterer:

Karin Krogh, direktør i NytPotentiale,

www.nytpotentiale.dk  og www.foredragsakademiet.dk

 

Lad dit udtryk gøre indtryk - og sæt aftryk

Dagsorden:

Kl. 09.30 - 10.00 Fremmøde, indtjekning og fri netværk

Kl. 10.00 - 10.10 Kim byder velkommen

kl. 10.10 - 10.15 Kort introduktion af Tårnby Selskabslokaler

Kl. 10.15 – 11.45 1. del af Karin Krogh

Kl. 11.45 – 12.15 Let forfriskning

Kl. 12.15 – 13.30 2. del af Karin Krogh

Kl. 13.30 – 14.00 Netværk og søgninger

 

Dagens indhold:

OBS! Vi har brug for 4 frivillige der hver i sær skal holde 3 minutters foredrag af eget valg. Du får tilbagemelding fra båder Karin Krogh og de øvrige deltagere. Det er først til mølle.

Der er ingen tvivl om, at din personlige gennemslagskraft og din evne til at skabe relationer, viser dig vejen til succes – både for dig og din nuværende eller kommende arbejdsplads. Det gælder, når du holder en-til-en møder, til jobsamtaler, når du siger noget ved diverse interne præsentationer, og det gælder, når du er oplægsholder på diverse konferencer og møder. Det er kort sagt en kompetence, du med stor fordel kan arbejde på, at få op i højeste gear.

I dette foredrag får du tips og hurtige tricks til, hvordan du kan fodre dine frontallapper med redskaber, så din reptilhjerne ikke kommer til at overtage scenen i alt for lang tid af gangen. Du vil få indblik i, hvordan du kan opløse nervøsiteten, så du kan lade din karisma og dit personlige udtryk flyde frit.

Med glimt i øjet får du beskrevet, hvad det er, de fleste af os, helt ubevidst, kommer til at gøre med kroppen, når vi er på, og ikke mindst hvilke ønskelige, og nok så vigtigt uønskelige, signaler det sender til dine tilhørere.

Det hele handler om, at du skal gøre et godt indtryk, så du er sikker på at få dit budskab til at ramme plet. Det hele bliver leveret med humor, gode historier og 20 års erfaring fra foredragsverdenen.

Karin Krogh har arbejdet med foredrag og præsentationer i mere end 20 år. Hun har rådgivet både professionelle foredragsholdere, topledere, iværksættere og et hold forældre, der skulle holde konfirmationstale for deres søn. Hun er også selv udøvende foredragsholder, har en nørdet interesse i alt omkring præsentationer, og så har hun opfundet Glædesmodellen.
Til stor glæde for sine tilhørere arbejder hun ud fra devisen – det kan godt være klogt, selv om det er sjovt.

OBS!

Vi regner med at du dukker op, på trods af vind og vejre, men hvis det ikke kan være anderledes, så meld venligst afbud i god tid, da arrangørerne både skal opstille stole og har arrangeret lidt mad og drikkevarer i dagens anledning.

Gratis parkering og rutevejledning fås her: http://www.taarnbyselskabslokaler.dk/kontakt-os/vi-bor-her.html

 

Billeder fra arrangementet