29.01.13 - NJAM LIVE EVENT # 13

Succes Strategi Workshop.

Mindjuice inviterer den 29. januar til en gratis NJAM LIVE EVENT workshop, hvor du får mulighed for at møde inspirerende og ekstraordinære undervisere, netværke samt få en række nye værktøjer.

Mødested: Mindjuice, Nansensgade 41A, 1366 København K

Tirsdag d. 29. Januar kl. 10-13.

Vi byder på kaffe, te samt vand samt lidt godt til ganen.

Lidt om os

Mindjuice er Danmarks ældste coachinghus, som har arbejdet med personlig og professionel udvikling de sidste 8 år. Vi har undervist flere tusinde mennesker – især ledere og konsulenter og har certificeret over 800 coaches. Mindjuice er ACTP akkrediteret fra ICF.

Det får du på workshoppen

·         Vejen til succes ligger begynder hos dig

o   Hvorfor snakker vi kun om mentalitet når det handler om sportsfolk der skal performe på topniveau. Dit mindset til hvordan du går til forskellige områder i dit liv har  afgørende betydning for dit resultat. Vi arbejder på hvordan du ændrer dit mindset og hvordan du kan hente energi og ressourcer fra de områder som fungerer.

·         Sådan brænder du igennem med dine budskaber

o   Vi bliver hele tiden vurderet på vores kommunikation. Bliv bevidst om hvad der virker og hvad der ikke virker. På den måde sikre du at brænde igennem med dine budskaber  - uanset om det er til næste jobsamtale eller når du skal tale til en forsamling.

·         Træning i kraftfuld kommunikation

 o   Få helt konkrete værktøjer til hvordan du kommunikerer kraftfuldt. Vi kommer til at arbejde med Mindjuice’s unikke model for kraftfuld kommunikation der giver dig adgang til at være ansvarlig,  specifik og udvise personligt lederskab, når du taler med andre.

Hvad er vores vision

Vi er ude på at gøre en forskel og uddanne ekstraordinære mennesker. Det handler derfor ikke kun om at tilegne sig ny viden. Hvis vi ikke gør andet, vil den nye viden ofte fortabe sig i de samme gamle vaner, som vi havde før. Al træning hos Mindjuice er derfor en vekselvirkning mellem både den professionelle og personlige udvikling, da det er her vi får skabt ekstraordinære resultater samt en anden og bedre måde at gøre tingene på.

En uddannelse hos Mindjuice

Du kan tage workshoppen og gå derfra med en række værktøjer, du kan omsætte til øjeblikkelig handling. Du kan også blive inspireret til at gå videre på Mindjuices statsanerkendte uddannelse Coaching i Organisationer. Uddannelsen implementerer virkningen mellem den professionelle og personlige udvikling, og som noget nyt har du mulighed for at tage en Mindjuice uddannelse som en del din 6 ugers selvvalgt uddannelse, når du er arbejdssøgende.

Det får du på uddannelsen

Værktøjerne til at skabe mærkbare resultater for både dig personligt og i
arbejdslivet

- Værtøjer til at coache i en professionel/arbejdsmæssig sammenhæng

- Bruge coaching som et ledelsesværktøj både i forhold til andre og dig selv

- Arbejde med både din personlige og professionelle udvikling

- Ændring af mindset – lær at sætte værdibaserede autentiske mål og nå dem

- Lær at brænde igennem med dine budskaber

- Lær at skabe succes for dig selv og i samarbejde med andre

- Mulighed for at netværke – både med arbejdssøgende og folk i arbejde

- En statsanerkendt uddannelse og 10 ECTS point

Vi glæder os til at se dig til en dag fyldt med inspiration og mulighed for at netværke med andre, og hvor du får både selvindsigt og konkrete redskaber, du kan tage med dig ud i dit liv.

Billeder fra arrangementet