LinkedIn Tilstandsrapport

Har du overvejelser om at få forbedret din LinkedIn profil, men er i tvivl om hvordan du skal gå i gang, og hvad du skal forbedre, så kan du få foretaget en LinkedIn Tilstandsrapport af din profil hos os.

Vi gennemgår din profil og laver en skriftlig tilbagemelding til dig med bl.a. farveindikator:

Grøn = God

Gul = Middel

Rød = Kritisk

Der er naturligvis kommentarer og konklusion tilknyttet med vores objektive kommentarer, som er baseret på vores dybe viden og erfaring i udarbejdelse af mange LinkedIn profiler igennem årene. 

10 minutters gratis tilbagemelding af din LinkedIn Tilstandsrapport

Vi tilbyder en 10 minutters gratis tilbagemelding af din LinkedIn Tilstandsrapport, hvor vi uddyber vores kommentarer og holdninger til din profil.

På baggrund af LinkedIn Tilstandsrapporten, kan du selv foretage de forbedringer der skal til, for at din LinkedIn profil bliver god. Du kan også med rapporten i hånden, bede os hjælpe dig med en 1:1 LinkedIn workshop, hvor prisen på LinkedIn Tilstandsrapporten modregnet i prisen på LinkedIn 1:1 Workshop.

TILMELDING OG PRIS FOR ALT DETTE

Ledig:

Er du ledig eller under opsigelse og betaler selv for LinkedIn Tilstandsrapporten, så er prisen kun kr. 595,- inklusiv moms.

 

Ansat, selvstændig eller du får betalt kurset af f.eks. et Jobcenter, arbejdsgiver m.v.:

PRIS kr. 995,- inkl. moms.

Faktura sendes.

 

► Beløbet bedes overført til konto ved tilmeldingen:

Danske Bank - Reg. 3409 Konto 11383629 ved din tilmelding.

Eller MobilePay til 54541 (der skal stå Socialeer Group på kvitteringen du ser på din mobil).

(Husk at skrive dit navn på overførslen).

TILMELDING

Kontakt os på 2670 2570 eller send os en mail på kim@socialeer.dk så vi kan starte dialogen. 

Din underviser er Kim Soelberg Jørgensen

Kim har arbejdet intensivt med LinkedIn siden 2009 og har bl.a. lavet Danmarks største LinkedIn netværk med over 28.000 medlemmer. Kims indgangsvinkel til undervisningen er hans store viden og personlig erfaringer med LinkedIn og undervisning af over 1.200 mennesker samt genopbygget over 280 LinkedIn profiler i vores LinkedIn 1:1 Workshop.

Se vores andre LinkedIn kurser

Klik lige HER