Kære arbejdsgiver, Headhunter eller HR-konsulent

Vi har arbejdet med Jobbers konceptet i ca. 6 år, og har en succesrate på 69% med at få vore deltagere i arbejde i løbet af vores 13 ugers forløb. 

Du er velkommen til at kontakte og rekruttere blandt alle nedenstående direkte, og det er 100% gratis.

Har du brug for at høre mere om en eller flere kandidater anonymt, så kontakt os på 2670 2570, hvis du skulle have spørgsmål, som du gerne vil have afklaret.

Se mere på www.jobbers.xyz

Martin Bjørn Marks

martin.bjoern.marks@gmail.com

 
+45 5355 2895
 
 
Nyuddannet cand. mag’er med solid erfaring med kommunikation og projektarbejde fra relevante studiejobs, egen virksomhed, militæret og praktikker. Særligt HR området har min store interesse, hvor jeg med faglig ballast og bæredygtig problemløsning, hjælper jer med at få skabt gode tal på den sociale og økonomiske bundlinje.   

Pia Kindtler

pia.kindtler@gmail.com

+45 6062 8688

www.linkedin.com/in/pia-kindtler

 

Kontorassistent / Office Assistent / Sekretær / Servicemedarbejder

Mange års erfaring med administrative opgaveløsninger med fokus på service og daglig kontakt til kunder og kollegaer. Jeg kan tilbyde en bred vifte af kompetencer inden for kontor og administration.

Arbejder tværfagligt og også selvstændigt. Jeg har erfaring med projektassistance, kundekontakt, koordinering af projektopgaver, mødeplanlægning  og stor IT erfaring.

 

Patrick Agergaard

patrickagergaard@gmail.com

+45 2185 4115

www.linkedin.com/in/patrickagergaard

 

Sætter power på personalet og styrker produktiviteten

Vækster I på økonomi, men bløder på personale med sygedage, svigtende produktivitet og mistrivsel? Jeg kan styrke jeres mennesker mentalt, så de kommer tilbage i kampen med fornyet styrke. Jeg smitter med energi, humør og positivitet, og jeg har har de sejeste værktøjer i bæltet, som skaber præstation og trivsel, så I løfter i samlet flok.

Lotte Nordmark Lønberg

lottelpetersen@gmail.com

+45 6178 0943

www.linkedin.com/in/lotte-Lønberg

Reception/ Service / Frondesk

Jeg har senest erfaring med intern service og administrations-arbejde. Jeg har haft alsidige opgaver med daglig kundekontakt og en stor berøringsflade. Jeg har erfaring med at ekspedere telefonopkald, og har styr på detaljerne når det handler om at videregive besked, følge op på forespørgsler og i det hele taget yde en service der får tingene til at glide for kunder og samarbejdspartnere.