AFKLARING - HVAD ER VIGTIGT FOR DIG?

AFKLARING  - HVAD ER VIGTIGT FOR DIG?

Du kan bruge modellen i artiklen til at formulere, hvordan dit ønskejob ser ud. Du skal forholde dig til, hvilke ønsker du har til dine arbejdsvilkår, til dine arbejdsopgaver og til virksomheden. Når dine ønsker til alle tre områder går op i en højere enhed, har du et billede af dit ønskejob.  

Læs mere HER

 

KONFERENCE I KØBENHAVN PÅ TIRSDAG DEN 5. APRIL 2015 KLOKKEN 8-12

KNÆK KODEN TIL BEDRE REKRUTTERING

Hvis du fremover vil arbejde langt mere effektivt, når du ansætter nye medarbejdere – og samtidig sikre det bedste match, så er denne konference noget for dig.

Denne formiddag sætter vi fokus på, hvordan du finder, matcher og videreudvikler talent. Mød Kristian Hessler fra Mercuri Urval og Professor Claus Nygaard fra cph:learning og bliv inspireret til at gentænke rekrutteringsprocessen på din arbejdsplads.

MÅLGRUPPE

Konferencen er for dig, der er HR- og rekrutteringsansvarlig – både i offentlige organisationer og private virksomheder, virksomhedsleder med ansvar for rekruttering, rekrutteringsansvarlig i vikarbureauer mv.

Læs mere HER

 

STATUS PÅ IGANGVÆRENDE JOBBERS HOLD

Hold 1 har været i gang i 4 uger = 27% er kommet i arbejde

Hold 2 har været i gang i 2 uger = 36% er kommet i arbejde

Vi er meget stolte over resultatet, og ser naturligvis frem til endnu flere kommer i arbejde i den nærmeste fremtid.

Kære arbejdsgiver, kan du bruge nogle af vore kandidater, så sig endelig til.

Læs mere om JOBBERS, som måske kunne være noget for dig, lige HER

 

LINKEDIN KURSUS

Jeg ser dagligt masser af LinkedIn profiler, som er utilstrækkeligt udfyldt, og som derfor kan være svært at finde på søgninger fra potentielle arbejdsgivere, headhuntere, kunder, leverandører, medarbejdere m.v. Det kan jeg hjælpe med. Jeg har undervist over 500 mennesker i ”Personlig branding og markedsføring af dig selv / Jobsøgning” hvor deltagerne lærer alt hvad der er relevant for at lave en god og søgbar LinkedIn profil. Er din LinkedIn profiler super god? Jeg holder kursus på vores eget kontor, men jeg kan komme ud til arbejdspladser, og skræddersy et kursus til jer. Det gælder både alle jobsøgende,  B2B, Jobcentermedarbejdere, ansatte i vikarbureauer, headhuntere m.v. Tag fat i mig og hør mere.

Læs mere HER

 

EXCLUSIV LINKEDIN 1:1 PROFESSIONAL PROFIL COACHING

Flere og flere jobsøgende, erhvervsledere samt ansatte i virksomheder er i dag opmærksom på, hvor vigtigt det er, at deres LinkedIn profiler er skarpe og søgbar. Det er ikke bare vitalt i forbindelse med din karriere, men du vil også gerne kunne findes i søgninger af potentielle arbejdsgiver, medarbejdere, kunder, leverandører m.v.

RESULTAT
Når vi er færdige, fremstår din LinkedIn profil skarp og søgbar, og du vil bemærke, at du får flere relevante besøgende på din profil. Du lærer samtidig en masse om LinkedIn, hvordan det virker og fremadrettet kan du selv foretage løbende ændringer.

Læs mere HER

 

LEDIGE STILLINGER

Du kan se vores ledige stillinger HER

 

Venlig hilsen

Socialeer Group 

 

Kim Soelberg Jørgensen

+45 26 70 25 70

kim@socialeer.dk