KAN DU HJÆLPE?

- Hold øje med NewBoss! Kommer snart.

 -► JOBBERS - NYT HOLD STARTER TORSDAG DEN 25. FEBRUAR
Succesen fortsætter. Der er allerede kommer 20 % af vores nuværende Jobbers i arbejde på et par uger. Derfor starter vi nu hold 2-2016 op torsdag den 25. februar.
Der er kun 5 pladser tilbage, så det er først til mølle. Måske kan vi hjælpe dig?

Læs mere HER

-► 10 RÅD TIL AT FÅ DIN LINKEDIN-PROFIL TIL AT VIRKE PÅ EN ARBEJDSGIVER
Er du jobsøgende eller åben for nye muligheder, gør du klogt i at opdatere og vedligeholde din LinkedIn-profil.  
Læs mere HER

-► KAN DU HJÆLPE?
IT projektleder (Prince2, SCRUM, TDD) og Application Manager med mere end 15 års international erfaring fra large scale IT miliøer (CAD/CAM, PDM, ERP). Jeg har betydelig erfaring med håndtering af IT projekter omkring strategi, design, implementering og operation.
 
Jeg kan tilføje for egen regning, at han er super flink og skarp samt en god kollega, som vi vil savne her på kontoret, men sådan er det med Jobbers, de skal af sted så hurtigt som muligt. Hilsen Kim Soelberg.
Læs mere HER og se hans LinkedIn profil
NETVÆRK: SÅDAN KOMMER DU I GANG
Rigtig mange har svært ved at komme i gang med at skabe et professionelt netværk. Hvad er et netværk, og hvad har man at byde ind med, hvis man står mellem job?  
Læs mere HER

-► Skab det eksklusive LinkedIn profil via vores 1:1 Professional Profile Coaching med LinkedIn, hvor vi sidder sammen og laver din LinkedIn profil sammen. Når vi er færdige, har du en køreklar LinkedIn profil, som både er søgbar via relevante keywords, flot at se på, logisk opbygget m.v. Alt er fortroligt.
Læs mere HER

Bor du langt væk? så klarer vi den over telefonen. Det har jeg prøvet flere gange før, og der er absolut ingen problemer med dette.  Kontakt mig på 2670 2570 og vi tager en snak om mulighederne.

-► Personlig branding og markedsføring af dig selv | Jobsøgning med LinkedIn og kom tættere på jobbet

  • Næste kursus er fredag den 4. marts kl. 9-12

Skab interesse om din person og faglighed med en opdateret LinkedIn profil, som der bliver lagt mærke til. Over 500 mennesker har deltaget på kurset
Læs mere HER


-► Vil du have ledige stillinger ind i din mailbox når vi får dem, så tilmeld dig vores SøgJob nyhedsbrev HER

Jeg ønsker dig alt held og lykke i 2016


De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg