CV'et skal målrettes

LinkedIn – SEO

Lær hvilke søgeord du skal bruge i din LinkedIn profil
Alt for ofte ønsker vi at bruge de ord, som vi gerne ser og tænker os selv på. Men det er det forkert svar! Brug de ord, som andre tænker når de ser dig: f.eks. hvilke ord søger en HR chef, direktør eller headhunter på, når de skal finde en person som dig, i en søgning på LinkedIn.

Læs mere HER

 

CV'et skal målrettes

Du skal vise, at du har fagligheden til at løfte det job, du søger. Du skal derfor vise dine kompetencer, samtidig med at du afslører lidt af din personlighed.

Det gør ingen forskel, om du har fundet et spændende stillingsopslag, eller du søger uopfordret: CV'et skal skræddersyes til det enkelte job ud fra en grundskabelon.

Læs mere HER

 

Fortæl dit netværk om Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes | NJAM

Ca. 1/3 del af vore medlemmer er Arbejdsgivere, direktører, chefer, ledere, HR-specialister, Headhuntere m.v. De hyrer gratis blandt vore medlemmer, hvilket er fantastisk. Del derfor denne gruppe med andre i dit netværk, og fortæl dem, hvilke muligheder og fordele de kan opnå som medlem af Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes | NJAM

– et godt netværk kan vel ikke blive for stort?

Læs mere HER

 

Tidligere nyhedsbreve

Du finder oversigten over tidligere nyhedsbreve, hvor du måske kan finde viden og inspiration til din jobsøgning.

Læs mere HER

 

Ledige stillinger:

Se de sidste stillingsopslag HER

 

-► Vi holder næste LinkedIn kursus på fredag den 5. februar kl. 9-12
LinkedIn kurser i Personlig branding og markedsføring af dig selv | Jobsøgning med LinkedIn og kom tættere på jobbet
Flere end 500 har deltaget på dette kursus, og der er kun 4 pladser tilbage. Skal en af pladserne være din? Så tilmeld dig hurtigt. Først til mølle.
Læs mere og tilmeld dig HER


-► Eller det eksklusive 1:1 Professional Profile Coaching med LinkedIn, hvor vi sidder sammen og laver din LinkedIn profil sammen. Når vi er færdige, har du en køreklar LinkedIn profil, som både er søgbar via relevante keywords, flot at se på, logisk opbygget m.v.

Læs mere HER

"Vi har både haft CEO'er, CFO'er, headhuntere, IT-folk, ingeniører, indkøbere, kontorassistenter, PA’er og mange andre på kursus. Skal jeg hjælpe dig, eller din organisation?

Bor du langt væk? så klarer vi den over telefonen. Det har jeg prøvet flere gange før, og der er absolut ingen problemer med dette.  Kontakt mig på 2670 2570 og vi tager en snak om mulighederne.


-► Vil du have ledige stillinger ind i din mailbox når vi får dem, så tilmeld dig vores SøgJob nyhedsbrev HER

Jeg ønsker dig alt held og lykke i 2016


De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg