20 MÅDER AT SCORE JOBBET PÅ

Læs mere her:  http://bit.ly/NJAM_informationsbrev_uge_44_2015

 

-► Vær målrettet og læg en plan for din karriere

Lige meget hvilket job du er i, er det vigtigt at reflektere over din karriere, for det betyder i virkeligheden at reflektere over, hvad man gerne vil have ud af tilværelsen

 

-► Få det rigtige job!

Jeg har sammen med Claus Allerup lavet et spændende jobsøgningskursus til DIG, som aktivt ønsker at bringe dig selv i en bedre position når du er til samtale, hvor du bedre vil brænde igennem, da din kommunikationsstil tilrettes den du er til samtale hos. Kemien her er altafgørende. Desuden forøger du din synlighed på jobmarkedet via din LinkedIn profil. Stort set alle checker dig på LinkedIn i forbindelse med en rekruttering. Derfor er det vigtigt, at du er skarp og at du er bevidste på hvad du vil kommunikerer ud med din LinkedIn profil. Det kan vi hjælpe med.

Læs mere om kurset, og måske ses vi den 11. november, det ville glæde os.

 

-► 20 måder at score jobbet på

# 1 Før du tager af sted til din jobsamtale, er det en god idé at Google den person, du skal til samtale hos. Du kan med kun få klik få en værdifuld viden

 

-► LinkedIn kursus på fredag den 6. november kl. 9-12

Jeg åbner nu for tilmeldingen til mit næste LinkedIn kursus, hvor over 400 deltagere har været på. Kom og lær alt om LinkedIn, og bliv skarp på hvad der virker. Skal du findes af arbejdsgiveren eller finde kandidaten? Det kan jeg lære dig alt om.

 

-► Sådan kommer du i mål

Du har nu sat dig et mål for dit drømmejob og skal finde ud af, hvordan du konkret skal nå dit mål. Med andre ord skal du lægge en strategi for din jobsøgning.  

 

-► LinkedIn 1:1 Professional Profile Coaching

Det Personligt LinkedIn sparringsforløb er til dig der vil have den gode LinkedIn profil. Det er mit tilbud til dig, som gerne vil gøre noget helt specielt med din LinkedIn profil. Vi har haft mange mennesker igennem forløbet som tager ca. 3 timer, herunder CEO, Chefer, Ledere, Headhuntere, HR-specialister og naturligvis en masse andre interessante mennesker uden lederroller. Vi genopbygger din LinkedIn profil, så den bliver flot, logisk, søgbar og fyldt med de vigtigste Key-words som du gerne vil findes på. Læs mere ved at klikke på linket:

 

-► NJAM LIVE EVENT # 44

Tilmeld dig årets sidste NJAM LIVE EVENT og mød to spændende kvindelige foredragsholdere: Mozhgan Gerayeli, Jeg har skabt masser af positive forandringer i mit liv på trods af alle de udfordringer jeg har mødt på min vej. Samt Anne Marie Valentin der fortæller om: Vil du "nøjes" med et nyt arbejde, eller vil du ha' dit drømmejob?  

Det hele sker på torsdag den 5. november 2015 på mit kontor på Amager. Der er gratis parkering og tæt på offentlige transport.

 

De bedste efterårs hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg