FÅ DET RIGTIGE JOB!

 

-► -► LÆS MERE HER

 

-► Få det rigtige job!

Jeg har sammen med Claus Allerup lavet et spændende jobsøgningskursus til DIG, som aktivt ønsker at bringe dig selv i en bedre position når du er til samtale,  hvor du bedre vil brænde igennem, da din kommunikationsstil tilrettes den du er til samtale hos. Kemien her er altafgørende. Desuden forøger du din synlighed på jobmarkedet via din LinkedIn profil. Stort set alle checker dig på LinkedIn i forbindelse med en rekruttering. Derfor er det vigtigt, at du er skarp og at du er bevidste på hvad du vil kommunikerer ud med din LinkedIn profil. Det kan vi hjælpe med.

Læs mere om kurset, og måske ses vi den 11. november, det ville glæde os.


-► Den uopfordrede ansøgning

Når du søger uopfordret, er udfordringen, at du ingen stillingsannonce har at støtte dig til. Du skal derfor regne med at bruge en del tid på research og planlægning.

-► LinkedIn kursus på fredag den 6. november kl. 9-12

Jeg åbner nu for tilmeldingen til mit næste LinkedIn kursus, hvor over 400 deltagere har været på. Kom og lær alt om LinkedIn, og bliv skarp på hvad der virker. Skal du findes af arbejdsgiveren eller finde kandidaten? Det kan jeg lære dig alt om.

-► LinkedIn 1:1 Professional Profile Coaching

Det Personligt LinkedIn sparringsforløb er til dig der vil have den gode LinkedIn profil. Det er mit tilbud til dig, som gerne vil gøre noget helt specielt med din LinkedIn profil. Vi har haft mange mennesker igennem forløbet som tager ca. 3 timer, herunder CEO, Chefer, Ledere, Headhuntere, HR-specialister og naturligvis en masse andre interessante mennesker uden lederroller. Vi genopbygger din LinkedIn profil, så den bliver flot, logisk, søgbar og fyldt med de vigtigste Key-words som du gerne vil findes på. Læs mere ved at klikke på linket:

-► Den gode ansøgning

Når du søger job, er det væsentligt, at du kan ”sælge” dig selv og de kvalifikationer og kompetencer, du har. Du skal fortælle virksomheden om dine kvaliteter, og især skal du fortælle virksomheden, hvad den vil få ud af at ansætte lige netop dig
 

-► 10 gode råd til ansøgning

Inden du går i gang med at skrive ansøgningen, er det vigtigt, at du har været grundig med forberedelsen. Det er der flere gode grunde til. For det første giver det dig et kvalificeret beslutningsgrundlag for, om du vil søge stillingen eller ej.  

-► Effektiv jobsøgning der virker

Se seks videoer om Effektiv Jobsøgning. Du kommer ind på flere forskellige tips og tricks, der er vigtige at vide.

-► FÅ idéer til at få det du virkelig vil !

3 intense timer med dig i centrum.  Sæt fokus på hvad du virkelig gerne vil.
Få idéer til at nå dertil, hvor du gerne vil. Tag dit første eller dit næste skridt i din 'rigtige' retning.   


-► Se vores ledige jobs

Vi har flere ledige jobs som måske kan have din eller en af dine venner / bekendtes interesser. Del gerne.

P.s. er du arbejdsgiver og vil have annonceret dit næste ledige job, så prøv os, vi markedsfører de ledige jobs på en helt anden måde end de store jobdatabaser. Ring på 2670 2570 og få meget mere at vide. Prisen er konkurrencedygtig og vi når ud til over 350.000 personer i vores netværk.


-► Vil du have ledige stillinger ind i din mailbox når vi får dem, så tilmeld dig vores SøgJob nyhedsbrev HER

 

De bedste efterårs hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg