FEM TIPS TIL DEN SKARPE ANSØGNING

-► LinkedIn 1:1 Profil Skrivning
Ønsker du at tage ”Rolls-Royce” modellen og vil have den Personlige 1:1 LinkedIn sparringsforløb, hvor vi gennemgår hele din LinkedIn profil på ca. 3 timer, så læs mere. Vi mødes på mit kontor og arbejder med at bygge din LinkedIn profil op fra bunden, inkl. SEO optimering. Bor du langt væk, tager vi den over telefonen.

-► 5 tips til den skarpe ansøgning
Formålet med din ansøgning er at skabe så meget interesse om dig selv, at modtageren får lyst til at invitere dig til en jobsamtale.

-► NJAM LIVE EVENT på onsdag den 07.10.15
Tilmeld dig næste NJAM LIVE EVENT og mød to fantastiske spændende kvinder Tine Cranil og Anne Marie Valentin som vil fortælle om hvordan du forbereder dig på jobsamtalen bedst muligt samt skab en meningsfuld karriere og genoplad dit liv. Det er naturligvis gratis at deltage.

-► Hvad er vigtigt i de uopfordrede ansøgninger
Når du søger uopfordret, er udfordringen, at du ingen stillingsannonce har at støtte dig til. Til gengæld er der heller ikke så meget konkurrence til jobbet.

-► Jobbers – Tilmeld dig nu, historiske flotte resultater
Med 78 % jobsucces på hold 4, åbner vi nu for hold 5 som startede tirsdag den 29.09.15. Skal du med? Er du træt af at sidde hjemme alene og arbejde med ansøgninger? Få kollegaer som kan hjælpe dig og være med i netværket. Kontakt os og få en uforpligtende snak.

-► LinkedIn for begyndere
Bliv synlig på LinkedIn – få en god LinkedIn profil og bliv fundet af arbejdsgiverne! Læs en masse spændende artikler om LinkedIn.

-►  10 spørgsmål: Det bliver du spurgt om til jobsamtalen
Har du svært ved at finde hoved og hale i det, du skal sige til en jobsamtale, så er der god hjælp at hente her. 

-► Se de ledige stillinger som vi har på Jobsøgningsguide

Se bl.a.:

  • Category Manager
  • Business Controller
  • Brand & Marketing Manager
  • samt andre

Vil du have ledige stillinger ind i din mailbox når vi får dem, så tilmeld dig vores SøgJob nyhedsbrev HER


De bedste efterårs hilsner

Kim Soelberg Jørgensen


https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg