FIND DET RIGTIGE JOB!

-► LinkedIn kursus – gennemgang af alt det vigtige og mere til
LinkedIn kursus den 02.10.15 – flere end 400 glade deltagere har været på vores LinkedIn kursus, har fået indsigt i hvordan LinkedIn fungerer og har forbedret deres LinkedIn profiler, så de kan bl.a. bruges proaktivt i deres jobsøgning. Skal du også have din LinkedIn profil forbedret?

-► LinkedIn 1:1 Profil Skrivning
Ønsker du at tage ”Rolls-Royce” modellen og vil have den Personlige 1:1 LinkedIn sparringsforløb, hvor vi gennemgår hele din LinkedIn profil på ca. 3 timer, så læs mere. Vi har haft alt fra CEO, Chefer, Ledere, Regnskabsfolk, Marketingfolk, Headhuntere og mange andre på dette kursus. Du får en helt ny LinkedIn profil lavet med det samme. Vi sidder sammen og arbejder med profilen, eller over telefonen, hvis det passer bedre.

-► Find det rigtige job!
Claus Allerup og Kim Soelberg Jørgensen har lavet dette spændende 2 dages workshop i jobsøgning, hvor deltagerne klædes på, og får optimeret deres jobmuligheder. Læs mere om denne spændende mulighed. Dem der deltager på dette kursus, brænder for at gøre en forskel for dem selv.

-► NJAM LIVE EVENT den 07.10.15
Kom til vores næste NJAM LIVE EVENT og mød to fantastiske spændende kvinder Tine Cranil og Anne Marie Valentin som vil fortælle om henholdsvis hvordan du forbereder dig på jobsamtalen bedst muligt samt skab en meningsfuld karriere og genoplad dit liv. Det er naturligvis gratis at deltage. Men læs mere om arrangementet. Jeg ser frem til at mødes med dig.

Jobbers start på tirsdag den 29.9 – kom forbi fra kl. 10.00
Med 78 % jobsucces på hold 4, åbner vi nu for hold 5 som starter tirsdag den 29.09.15. Skal du med? Er du træt af at sidde hjemme alene og arbejde med ansøgninger? Få kollegaer som kan hjælpe dig og være med i netværket. Kig forbi på tirsdag fra kl. 10.00 og få en uforpligtende snak.

-► Se de ledige stillinger som vi har på Jobsøgningsguide

Se bl.a.:

  • Category Manager
  • Business Controller
  • Arkitekt / Bygningsingeniør / Bygningskonstruktør
  • Brand & Marketing Manager
  • Rent Indeklima
  • samt andre


De bedste "efterårs" hilsner
Kim Soelberg Jørgensen

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg