Kaffemøder og jobsøgning via netværk

-► Kaffemøder og jobsøgning via netværk
Vil du gribe jobsøgningen anderledes an? Få her inspiration og gode råd til, hvordan du kommer i gang med kaffemøder, bruger LinkedIn til at finde job og får mere ud af dit eksisterende netværk.  

Læs mere HER


-► Brug online jobportaler som supplement til din jobsøgning  
Når du søger job, skal du bruge hele arsenalet i din jobsøgningspalette. Bl.a. ved brugen af jobportaler. Her har du nogle tips for hvordan du får lidt mere ud af disse portaler.  

Læs mere HER


-► Netværk: Sådan kommer du i gang
Rigtig mange har svært ved at komme i gang med at skabe et professionelt netværk. Hvad er et netværk, og hvad har man at byde ind med, hvis man står mellem job

Læs mere HER


-► Fem trick: Sådan netværker du dig til et nyt job på nettet
Den moderne jobkamp foregår i høj grad online.
Og når du i dag skal netværke dig til et nyt job, er det langt fra sikkert, at det indebærer, at du skal gå rundt og uddele dit visitkort.

Læs mere HER


-► Du kan du slettet dine Google registreringer
Efter Google for nyligt blev dømt til at lade folk forsvinde fra software-gigantens søgemaskine, har søge-selskabet nu lagt en online-formular ud, så europæere kan ansøge om at få fjernet søgeresultater.

- Læs mere i artiklen HER
- Slet dine eventuelle ikke ønskede registreringer HER


-► Vi holder næste LinkedIn kursus på fredag den 5. februar kl. 9-12
LinkedIn kurser i Personlig branding og markedsføring af dig selv | Jobsøgning med LinkedIn og kom tættere på jobbet

Flere end 500 har deltaget på dette kursus, og der er kun 4 pladser tilbage. Skal en af pladserne være din? Så tilmeld dig hurtigt. Først til mølle.
Læs mere og tilmeld dig HER-► Eller det eksklusive LinkedIn 1:1 Professional Profile Coaching, hvor vi sidder sammen og laver din LinkedIn profil sammen. Når vi er færdige, har du en køreklar LinkedIn profil, som både er søgbar via relevante keywords, flot at se på, logisk opbygget m.v.

Læs mere HER

"Vi har både haft CEO'er, CFO'er, headhuntere, IT-folk, ingeniører, indkøbere, kontorassistenter, PA’er og mange andre på kursus. Skal jeg hjælpe dig, eller din organisation?


Bor du langt væk? så klarer vi den over telefonen. Det har jeg prøvet flere gange før, og der er absolut ingen problemer med dette.  Kontakt mig på 2670 2570 og vi tager en snak om mulighederne.


-► Vil du have ledige stillinger ind i din mailbox når vi får dem, så tilmeld dig vores SøgJob nyhedsbrev HER

Jeg ønsker dig alt held og lykke i 2016


De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen
https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg