Sådan får du et job med LinkedIn

-► SÅDAN FÅR DU ET JOB MED LINKEDIN
De fleste ledige har en LinkedIn profil, men mange ved ikke, hvordan de arbejder videre på den, når de først har fået den. Har du gjort dig nogen tanker om DIN LinkedIn profil? Er den skarp? Er den søgbar?

Læs mere HER

-► 5 TIPS TIL HVORDAN DU KOMMER FORREST I JOBKØEN
Er du ved at køre sur i jobsøgningen? Du sprøjter ansøgninger ud, men der sker ikke en sk**, og du bliver aldrig kaldt til samtale.
Læs 5 gode råd, som du kan kopiere og bruge selv.

Læs de 5 tips HER

► JOBBERS
På mandag den 25. januar starter vi næste hold Jobbers. Jobbers er en jobsøgningsfællesskab, hvor vi har historiske gode resultater med at få kandidaterne i arbejde. På hold 4 kom 89% af deltagerne i arbejde. Brænder du for at komme i gang igen? Måske er Jobbers noget for dig. Hør bl.a. Kiki fortælle om hendes oplevelser med Jobbers. Vil du med, så tilmeld dig allerede i dag.

Læs mere om Jobbers HER

► LINKEDIN KURSER
Vi tilbyder regelmæssige LinkedIn kurser i Personlig branding og markedsføring af dig selv | Jobsøgning med LinkedIn og kom tættere på jobbet

Læs mere HER

Flere end 500 har deltaget på dette kursus. Næste kursus er allerede på fredag d en 5. februar kl. 9-12, og der er kun 6 pladser tilbage. Skal en af pladserne være din? Så tilmeld dig hurtigt. Først til mølle.

OBS! Som noget nyt, så kommer vi fra nu af også ud i virksomheder, Fagforeninger, A-kasser, Jobcentre m.v. Interesseret? Så kontakt mig endelig.

DIN PERSONLIGE SKARPE LINKEDIN PROFIL
Eller det mere eksklusive LinkedIn 1:1 Professional Profile Coaching, hvor vi sidder sammen og laver din LinkedIn profil sammen. Når vi er færdige, har du en køreklar LinkedIn profil, som både er søgbar via relevante keywords, flot at se på, logisk opbygget m.v.

Læs mere HER

"Vi har både haft CEO'er, CFO'er, headhuntere, IT-folk, ingeniører, indkøbere, kontorassistenter, PA’er og mange andre på kursus. Skal jeg hjælpe dig, eller din organisation?

Bor du langt væk? så klarer vi den over telefonen. Det har jeg prøvet flere gange før, og der er absolut ingen problemer med dette. Kontakt mig på 2670 2570 og vi tager en snak om mulighederne.

-► Vil du have ledige stillinger ind i din mailbox når vi får dem, så tilmeld dig vores SøgJob
nyhedsbrev HER

Jeg ønsker dig alt held og lykke i 2016 med det du søger og drømmer om


De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg