SÅDAN LAVER DU EN EFFEKTIV ELEVATORTALE

   

Læs nyhedsbrevet HER  - eller læs nedenfor..

 

Hej med dig

-► NewBoss
Endelig! Om en uge kan vi løfte sløret hvad NewBoss er for en størrelse. Jeg glæder mig så meget til at fortælle dig om det. Og det er naturligvis også noget som du kan få stor glæde af.

 - SÅDAN LAVER DU EN EFFEKTIV ELEVATORTALE
En elevatortale er den tale, der opsummerer dine kompetencer og din værdi på omkring 30 sekunder. Navnet kommer af, at du skal kunne nå at fortælle om alle dine vigtigste kompetencer i løbet af en elevatortur, hvorfor den ikke må vare længere end et minut som max.  
Læs mere HER

-► HVAD ER VIGTIGT I DE UOPFORDREDE ANSØGNINGER?
Virksomheden har ikke bedt om den og har måske heller ikke lige tænkt på at udvide staben – så svarprocenten er ikke nødvendigvis overvældende – men det afhænger meget af din metode, og den måde du griber opgaven an på for at nå dem!
Læs mere HER

-► EXCLUSIV LINKEDIN 1:1 PROFESSIONAL PROFIL COACHING
Flere og flere jobsøgende, erhvervsledere samt ansatte i virksomheder er i dag opmærksom på, hvor vigtigt det er, at deres LinkedIn profiler er skarpe og søgbar. Det er ikke bare vitalt i forbindelse med din karriere, men du vil også gerne kunne findes i søgninger af potentielle arbejdsgiver, medarbejdere, kunder, leverandører m.v.

RESULTAT
Når vi er færdige, fremstår din LinkedIn profil skarp og søgbar, og du vil bemærke, at du får flere relevante besøgende på din profil. Du lærer samtidig en masse om LinkedIn, hvordan det virker og fremadrettet kan du selv foretage løbende ændringer.


Bor du langt væk? så klarer vi den over telefonen. Det har jeg prøvet flere gange før, og der er absolut ingen problemer med dette.  Kontakt mig på 2670 2570 og vi tager en snak om mulighederne.
Læs mere HER

-► Vil du have ledige stillinger ind i din mailbox når vi får dem, så tilmeld dig vores SøgJob nyhedsbrev HER

-► SÅDAN NETVÆRKER DU DIG TIL ET PRIVAT JOB
Hvis du vil have job i et mindre privat firma, er det ikke stillingsopslag og jobdatabaser, du skal bruge al din tid på. Mange af stillingerne i de små og mellemstore virksomheder er nemlig usynlige – medmindre du kender nogen, der kender nogen
Læs meget mere HER


-►  KONFERENCE I KØBENHAVN PÅ TIRSDAG DEN 5. APRIL 2015 KLOKKEN 8-12

KNÆK KODEN TIL BEDRE REKRUTTERING
Hvis du fremover vil arbejde langt mere effektivt, når du ansætter nye medarbejdere – og samtidig sikre det bedste match, så er denne konference noget for dig.
Denne formiddag sætter vi fokus på, hvordan du finder, matcher og videreudvikler talent. Mød Kristian Hessler fra Mercuri Urval og Professor Claus Nygaard fra cph:learning og bliv inspireret til at gentænke rekrutteringsprocessen på din arbejdsplads.

MÅLGRUPPE
Konferencen er for dig, der er HR- og rekrutteringsansvarlig – både i offentlige organisationer og private virksomheder, virksomhedsleder med ansvar for rekruttering, rekrutteringsansvarlig i vikarbureauer mv.
Læs mere HER

OG ENDELIG...

-► LIVE CHAT

www.Jobsøgningsguide.dk – jeg har installeret en ny feature på Jobsøgningsguide, hvor man kan chatte med mig, hvis der er presserende spørgsmål. Jeg skal dog bede dig om at skrive dit navn, og stille spørgsmålet klart, så jeg kan besvare dit spørgsmål bedst muligt.

Jeg ønsker dig alt held og lykke i 2016 med det du søger!

De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen
https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg