Vigtigheden af en god LinkedIn profil

Hej med dig

Jeg håber at du har haft en god jul og er kommet godt igennem nytåret. Jeg har faktisk trukket stikket ud i en 14 dages periode for at lade batterierne op igen, da jeg har besluttet, at 2016 bliver et fantastisk år. For mig og for dig. Jeg arbejder med flere nye og spændende projekter, et par nye hjemmesider og meget andet. Så skulle der være en Wordpress haj derude, der gerne vil i praktik, så sig endelig til. Jeg kan bruge alt den hjælp jeg kan få.

Opsvinget bider sig formentligt fast, og ledigheden falder. Det er altså nu, du skal smede da jernet er ved at blive varmt. God jagt.

-► Inspirations videoer
Jeg har lagt en række spændende links til videoer som jeg selv sætter pris på. Videoerne er af forskellige karakter, så find selv den / dem som kan giver dig inspiration. Se dem HER:
http://bit.ly/inspirations-videoer

Jeg så en video i dag, og blev inspireret til at dele den med dig.

-► Start with Why – lyt til denne video, og tænk jobsøgning. Måske kan du se nye måder at markedsfører dig selv over for din næste arbejdsgiver. Fortæl dem en historie. Hvorfor skal de ansætte lige netop dig? Hvad kan du hjælpe dem med? Hvordan vil du løse deres problemer? Du bliver ansat på kemien, og kan du overbevise arbejdsgiveren om, at det er netop dig der kan løse udfordringerne, så er der en rigtig god chence for at du får tilbudet om jobbet. Se den HER:
http://bit.ly/start_with_a_why

-► Vigtigheden af en god LinkedIn profil

Har du en god og søgbar LinkedIn profil? Tror du at en god og søgbar LinkedIn profil kan gøre en forskel for dig? Om du leder efter nyt job eller kunder, kan en god LinkedIn profil gøre en kæmpe forskel på succes eller ikke succes.

Rekrutteringsanalysen som Ballisager udgiver hvert år fortæller hvor mange arbejdsgivere benytter sig af LinkedIn i deres søgen efter nye medarbejdere. Se udviklingen i brugen af LinkedIn i virksomhedernes søgning efter nye medarbejdere:

2011 3%
2012 10%
2013 23%
2014 28%
2015 34% Tallet er faktisk hele 66% hvis vi udelukkende ser på store virksomheder!
2016 ? tror du at tallet stiger?

Fornemmer du udviklingen? Tænker du nu, at en god og optimeret LinkedIn profil kunne være en god investering?

► Vi tilbyder regelmæssige LinkedIn kurser i Personlig branding og markedsføring af dig selv | Jobsøgning med LinkedIn og kom tættere på jobbet - Læs mere HER:
http://www.jobsogningsguide.dk/linkedin-kursus

Flere end 500 har deltaget på dette kursus. Næste kursus er allerede på fredag d en 8. januar kl. 9-12, og der er kun 6 pladser tilbage. Skal en af pladserne være din? Så tilmeld dig hurtigt. Først til mølle.

Eller det mere eksklusive LinkedIn 1:1 Professional Profile Coaching, hvor vi sidder sammen og laver din LinkedIn profil sammen. Når vi er færdige, har du en køreklar LinkedIn profil, som både er søgbar via relevante keywords, flot at se på, logisk opbygget m.v. Læs mere HER:
http://www.jobsogningsguide.dk/linkedin-profil-skrivning

Bor du langt væk, så klarer vi den over telefonen. Det har jeg prøvet flere gange før, og der er absolut ingen problemer med dette. Kontakt mig på 2670 2570 og vi tager en snak om mulighederne.

Se i øvrigt Konsulenthuset Ballisagers Rekrutteringsanalyse få bekræftet tallene. Jeg opfordrer dig til at læse alle analyserne, da de er stopfyldt med god og spændende informationer. Læs:
http://bit.ly/rekrutteringsanalyse

-► Vil du have ledige stillinger ind i din mailbox når vi får dem, så tilmeld dig vores SøgJob nyhedsbrev HER: http://bit.ly/soegjob_nyhedsbrev

Jeg ønsker dig alt held og lykke i 2016


De bedste hilsner

Kim Soelberg Jørgensen

https://dk.linkedin.com/in/kimsoelberg