GRATIS FOREDRAG

Socialeer Live Events afholder i samarbejde med en række dygtige foredragsholdere, en række spændende foredrag inden for forskellige områder som: strategi, ledelse, personlig udvikling, motivation, teknologi og jobsøgning.

Aktuelle foredrag - Torsdag den 27. juni klokken 15-17

Afholdes på: Laplandsgade 4, stuen 2300 København S. - Gratis parkering i området

Strategisk agilitet i din ledelse

Kender du situationen?

Du er leder. I virksomheden har I ambitioner om at øge innovationskraften. Men driften kræver sin opmærksomhed. Samtidig skal I effektivisere. Intet er som i går – og alligevel er alt som i går. I forsøger at optimere driften ved at bygge systemer, og for hver gang I implementerer en systemkomponent, forandrer verden sig. Det er som om, I er dømt til at halse bagefter markedet. Og rundt omkring jer er der virksomheder, som tilsyneladende er foran. Som er i medierne med deres vellykkede innovationer. Som har fingeren på pulsen og kender kundernes trends. Hvad gør de rigtigt? Og hvad gør I forkert?

 

Agilitet som muligt svar

Hvis du vil øge innovationskraften og komme tættere på værdien i kerneydelsen i relation til kunder og markeder, kan du med fordel anvende teorien om Strategisk Agilitet. Som leder kan du komme et skridt foran konkurrenterne gennem Strategisk Agilitet. MEN det kræver, at du aktivt tænker agilitet ind i din egen ledelse, i din organisering af arbejdet, i produktionen af produkterne/servicen, samt i selve strategien.

 

Professor, ph.d. Claus Nygaard, direktør cph:learning & executive director Institute for Learning in Higher Education holder et forskningsbaseret foredrag om Strategisk Agilitet. Han introducerer kernen i teorien og viser, hvordan det agile perspektiv konkret kan hjælpe dig som lederen med at forstå kilderne til agilitet og skabe mere agilitet og innovationskraft i din afdeling/organisation/virksomhed.

 

Hvorfor skal du deltage?

Du skal deltage, hvis du er leder og ønsker:

  1. indblik i agilitetsteorien (5 typer af agilitet)
  2. indblik i hvordan agilitet tænkes i forhold til produktion, organisation, strategi og person.
  3. konkret indblik i, hvordan du allerede i morgen kan anvende agilitetsteoriens indsigter til at skabe mere agilitet og innovationskraft i din afdeling/organisation/virksomhed.

 

Om Claus Nygaard

Claus er professor, ph.d. og direktør hos cph:learning & executive director hos Institute for Learning in Higher Education. Claus Nygaard har siden 1995 udviklet og afholdt lederuddannelse for danske og udenlandske virksomheder. Han har modtaget FUHUs undervisningspris som bedste underviser på CBS. Har modtaget flere internationale priser for forskning og formidling. Har publiceret i førende journals indenfor Public Sector Management, International Management and Organisation, Evaluering og Assessment, samt Higher Education. Claus har udgivet mere end 140 bøger, kapitler og artikler.

Tilmelding: kontakt@socialeer.dk

strategisk ,agilitet ledelse, innovationskraften innovationer innovation ledelse

Professor, ph.d. Claus Nygaard, direktør cph:learning & executive director Institute for Learning in Higher Education

Tilmelding

Dette er et gratis foredrag som især henvender sig til ledere.

Tilmelding til kontakt@socialeer.dk