EnlightMee afholder i samarbejde med en række dygtige foredragsholdere, en række spændende foredrag inden for forskellige områder som f.eks.: strategi, ledelse, personlig udvikling, motivation, teknologi, jobsøgning og meget andet.

pernille slot ledelse og smarbejde ekspert i ansigtsudtryk og kropssprog

Ledelse & Samarbejde: Hvad bliver du husket for?

Tirsdag d. 22. oktober 2019 kl. 18-20 har vi æren af at have Pernille Slot - Ekspert i Ansigtsudtryk & Kropssprog, der er ekspert i non-verbal kommunikation, på podiet til et spændende foredrag! Se mere HER


Pernille vil tage afsæt i temaet ”Ledelse & Samarbejde: Hvad bliver du husket for? - og hvordan kan du designe det, så det bliver det du gerne vil?”

Uanset hvilken arbejdsplads du er på, så bliver mennesker guidet, ledet og samarbejder af og med, mennesker. Det er fra menneske til menneske, at det gode samarbejde og ledelse opstår.

Hvordan kan vi så skabe samarbejde, selv på en dårlig dag? Eller med én, som har dårlig smag? Det er det god ledelse kan og gør.

Inden vi når til "Hvordan vi gør det" må vi have "Hvad vi har med at gøre" på plads først.

Dybest set er vi alle sammen et flokdyr. Vi har mange forskellige flokke vi skal indgå i. Den selvvalgte: FamilieFlokken. Den knap så selvvalgte: SvigerFamilien. Den aktive: FritidsFlokken. Og den absolut nødvendige, for at vi kan overleve i dag: ArbejdsFlokken.

ArbejdsFlokken har en leder - oftest en Alfa: En Alfa er den der viser at have tro nok på sig selv og sine evner, til at føre flokken trygt og sikkert igennem landskabet.

For at lederen kan det, må lederen være i topform og have sin flok toptunet. Det gør vi som mennesker igennem samarbejde.

Den gode ledelse og det gode samarbejde består alt sammen af non-verbale signaler. Du kan sige de helt rigtige ting, men hvis ikke din tone, dit ansigt og resten af dit kropssprog mener det - så bliver det ikke troværdigt.

Sammen med Pernille Slot kan du forvente at få et indblik i:

 

• Hvordan vores hjerne virker

• Hvad der skaber troværdighed

• Hvordan du skaber god ledelse 

• Hvordan vi navigerer i og med den

• Hvordan du læser andres kropssprog

• Hvordan du skaber et godt samarbejde

• Hvordan du kan læse dit eget kropssprog

• Hvordan vi skaber det, vi gerne vil huskes for


På forhånd må vi ”advare” om, at Pernille tager udgangspunkt i de signaler fra tone, ansigtsudtryk og kropssprog, der findes i rummet under eventen. Det er der hjernen ser dem, husker dem og har lettere ved at bruge dem, næste gang de skal i brug.

Pernille Slot har siden 2007 studeret, undervist og holdt foredrag i, hvorfor vi reagerer, som vi gør. Bag sig har hun uddannelsen FACS (Facial Action Coding System), den der senere lå til grund for bl.a. serien Lie to Me. NLP Trainers Trainer og et mentorforløb v. Joe Navarro (Tidligere FBI agent). Det har bragt hende så forskellige steder som Forsvaret, Demensforeningen, Politiet, Coiffures, PET, TV2 News, HTH, EDC både i Danmark, Norge, Sverige, England og Grønland.
Hun er i dag en af de mest anvendte kropssprogs eksperter i medierne.

INFO:

Tirsdag d. 22. oktober 2019 kl. 18-20 (dørene åbnes kl. 17.30).

Sted: Laplandsgade 4, st., 2300 København S.
Gratis parkering (bare ikke i gården). Bus og Metro tæt på.

Pris: 99 kr. pr. person.

Tilmelding: skriv til kontakt@enlightmee.dk

Vi glæder os til at se dig til en spændende og lærerig aften!

P.s. Der vil blive videofilmet, og filmen vil senere være tilgælgelig til vore abonnementer.

 

Afholdes på: Laplandsgade 4, stuen 2300 København S. - Gratis parkering i området (bare ikke i gården)

Se tidligere foredrag HER